12 / 05 / 2024

Üç Şah Turizm

Üç Şah Turizm

Üç Şah Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kaba tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de KAdri Güzenge ve Mehmet Şah Bulat ortaklığında kuruldu.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Ahıskalı tarafından kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Canol İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canol İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülşah Gebeş ve Serkan Canol ortaklığında kuruldu.

Üç Şah Turizm Haberi

Üç Şah Turizm

Üç Şah Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kaba tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 6 Mart'ta kurulan Üç Şah Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Üç Şah Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Dersaadet Caddesi, No:19, Daire...