29 / 04 / 2024

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.



Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. b) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek. c) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d) Her türlü şöförlü ve şöförsüz oto kiralama (rent a car) yat kiralama (Rent a yacth) ve uçak kiralama işletmeciliği hizmetleri vermek ve bununla ilgili olarak her türlü motorlu kara, hava ve denizyolu taşıtları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve araç filoları oluşturmak. e) Her türlü motorlu araç alım satımı ve kiralama hizmetleri vermek. f) Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. g) Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. h) Her nevi beşeri ve hayvansal gıda maddeleri, şeker, yağ, zeytin, peynir v.s. bilumum toprak mahsulleri ve toprak ürünleri bilumum sebze, meşe, fındık, üzüm, çay bilumum bakliyat v.s. çeşitleri ile tarım ürünleri, her türlü besin ve gıda maddeleri, şarküteri malzemeleri alım satımı yapmak, pazarlamak. ı) Her nevi sabun, temizlik malzemeleri, deterjan, parfümeri, kozmetik, zücaciye ürünleri ve kimyevi maddelerini alıp satmak, depolamak, kullanmak, ithal ve ihraç etmek. i) Her türlü menkul, gayri menkul almak, satmak, kiralamak, kira vermek, alt kiralama yapmak.


Geri Dön