05 / 05 / 2024

üç-se inşaat taahhüt limited şirketi

üç-se inşaat taahhüt limited şirketi

Üç-Se İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi , 4 Şubat 2013 tarihinde, 150 bin TL sermaye ile, Fikret Sevencan ve Fatma Sevencan ortaklığıyla kuruldu...

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köse tarafından kuruldu.

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cem Köse tarafından kuruldu.

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı!

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı. Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket’in merkez nakli Ataşehir’de yapıldı.

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Çakırtaş, Bahodır Sultanov ve Hilola Sultanova Karaköse ortaklığında kuruldu.

Frame Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frame Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ömer Bayrak ve Emrah Köse tarafından kuruldu.

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Almeks Grup İnşaat Taahhüt Metal Tersane Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almeks Grup İnşaat Taahhüt Metal Tersane Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köse ve Mert Köse tarafından kuruldu.

Cure Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Cure Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Burçin   Kandemir tarafından kuruldu.

Misa Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misa Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Göktalay ve Ayşe Akyüz ortaklığında kuruldu. 

Luvi Medikal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luvi Medikal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tİcaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sibel Meltem Benli ve Seçkin Benli ortaklığında kuruldu. 

üç-se inşaat taahhüt limited şirketi Haberi

üç-se inşaat taahhüt limited şirketi

150 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Şirket bilumum inşaat, taahhüt işleri ile inşaat malzemeleri, nalburiye, hırdavat, zücaciye mal ve maddelerinin toptan perakende satışı, imali, ithali, ihracatıve bunlarla ilgili her türlü araç ve gereçlerin imal, ithal, ihraç ve ticareti, oto ve oto yedek parça alım satımı, ithal ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Eğitim Mahallesi Ünal Sokak Keskin Hancı İş Merkezi NO:13/3 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fikret Sevencan ve Fatma Sevencan ortaklığıyla...