30 / 04 / 2024

uçak ev nedir

uçak ev nedir

Schiphol Havaalanında park halinde kiracılarını bekleyen bir uçak, iki yatak odası ve sekizin üzerinde banyosuyla konaklayıcıların hizmetine sunuldu. Uçak-Ev oyun konsolundan, tost makinesine ve oturma gruplarını içerisinde barındırıyor...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

TOKİ'den Uşak'a 352 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta 352 yeni konut inşa edecek.

Kaliforniya'daki uçak ev dikkat çekiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Boeing 747 uçağının parçaları kullanılarak inşa edilen ev göreneleri şaşkına çeviriyor..

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

Uçak hurdasından lüks ev yaptılar!

İngiltere’de yaşayan David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurda olan uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri tasarladı. İşte o evler...

TOKİ'den Uşak Banaz'a 145 konutluk proje!

TOKİ Uşak Banaz İlçesinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapacak. Banaz Belediyesi'nin yoğun girişimleriyle hazırlanan 145 konutluk proje için ön başvurular başladı.

Uşak'ta ev kiraları yüzde 2 oranında arttı!

Haziran ayında Uşak'ta metrekare başına konut kira değerleri yüzde 2.00 oranında arttı ve Uşak kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

Kentsel dönüşüm il yeni bir Uşak inşa edilecek!

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentte yeni TOKİ projelerine imza atacaklarını belirterek, "Türkiye çapında 200 bin yeni konut hamlesi başlatıyoruz ve Uşak'ta da ev almak isteyenlerin hayalini gerçekleştireceğiz" dedi.

TOKİ Uşak'ta 250 TL taksitle konut sahibi yapacak!

Uşak'ta başlatılan kentsel dönüşüm atağı dar gelirli vatandaşları sevindirecek. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, TOKİ'nin projeleriyle vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacağını söyledi...

Uşak'ta kentsel dönüşüm başlayacak!

Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentte yeni TOKİ projelerine imza atacaklarını belirterek, “Türkiye çapında 200 bin yeni konut hamlesi başlatıyoruz ve Uşak’ta da ev almak isteyenlerin hayalini gerçekleştireceğiz” dedi.

uçak ev nedir Haberi

uçak ev nedir

Schiphol Havaalanında park halinde kiracılarını bekleyen bir uçak, iki yatak odası ve sekizin üzerinde banyosuyla konaklayıcıların hizmetine sunuldu. İçinde oyun konsolundan, tost makinesine ve oturma gruplarına her şeyi barından uçak ev kiralama sitesi airbnb'de aracılığıyla kiracıları için hazır...