27 / 04 / 2024

uçak seferleri iptal

uçak seferleri iptal

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

İstanbul'da bazı uçak seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), dün etkili olan olumsuz hava koşulları yüzünden yapılamayan seferlerinin, operasyonel aksamaya yol açması nedeniyle bugün öğlen saatlerine kadar bazı uçuşlarını iptal etti.

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

3. Havalimanı'na ilk uçak 2018'de inecek!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, “Almanya’dan bile arayıp‘ 3. havalimanı iptal oldu mu?’ diye sordular. 2018’in ilkçeyreğinde ilk uçak inmişolacak” diye konuştu.

Meksika'daki Popocatepetl yanardağı faaliyete geçti!

Meksika'daki Popocatepetl yanardağının volkanik kül püskürtmeye başlaması nedeniyle bölgede bazı uçak seferleri iptal edildi. Meksika Afet Önleme Merkezi, yanardağda gece sık sık patlamalar yaşandığını duyurdu.

TOKİ Uşak Tabakhane konut seçim ve teslim duyurusu!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde kura çekilişi, yeterli başvuru gelmediği için iptal edildi. İşte TOKİ Uşak Tabakhane konut seçim ve teslim duyurusu...

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane kura çekilişi iptal edildi!

41 adet dairenin kuralı olarak satışa çıktığı projede yeterli başvuru gelmemesi nedeniyle TOKİ Uşak Merkez Tabakhane kura çekilişi iptal edildi. Projenin konut seçim ve teslim işlemleri 15 Ocak'ta başlayacak.

Almanya'da 56 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı'nda 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için greve gidecek olması nedeniyle Münih Havalimanı'nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Almanya'da grev nedeniyle 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile Münih Havalimanı’ nda 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı’nda yarın 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’ nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeniyle Münih Havalimanı’ nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi...

İstanbul'daki şiddetli yağış Atatürk Havalimanı'ndaki seferleri etkiledi!

Şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki bazı uçak seferleri gecikmeli olarak yapıldı; bazıları da iptal edildi. Binlerce yolcu uçak içerisinde bekletilirken, pilotlar da kalkış yapabilmek için hava şartlarının normale dönmesini bekledi.

İstanbul'da bazı uçak seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), dün etkili olan olumsuz hava koşulları yüzünden yapılamayan seferlerinin, operasyonel aksamaya yol açması nedeniyle bugün öğlen saatlerine kadar bazı uçuşlarını iptal etti.

uçak seferleri iptal Haberi

uçak seferleri iptal


Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edilirken hızlı feribot ve deniz otobüsü seferlerinin bazıları ise yapılamayacak.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Sirkeci-Harem ve Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ile tüm iç hat deniz otobüsü seferleri, geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edildi. 


Ayrıca, saat 10.45 Pendik-Yalova, 10.45 Yalova-Pendik, 11.30 Yenikapı-Yalova, 12.00 Pendik-Yalova, 12.00 Yalova-Pendik ferry cat tipi hızlı feribot seferleri, 11.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 12.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü seferleri, 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri yapılamayacak.


Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, şiddetli lodos nedeniyle Adalar-Kabataş, Adalar-Bostancı, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ile Anadolu Kavağı-Sarıyer (ring) yönündeki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi. 


Maltepe'de 3 katlı bir...