03 / 05 / 2024

Uçarlar Yapı projeleri

Uçarlar Yapı projeleri

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Uçer tarafından kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zabit Uçan tarafından kuruldu.

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Uçarlar Yapı projeleri Haberi

Uçarlar Yapı projeleri

Uçarlar Yapı Cityscape Qatar'a katıldı. Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Metin Uçarın açıklamaları...


Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz.


Fuarda çeşitli ülkelerden onlarca firma projelerini Katar'lı yatırımcıların beğenisine sunmuştur. Biz Uçarlar Yapı olarak her sene katıldığımız Cityscape Qatar'da bu yıl Fly Salmiya, Fly Butik, Fly Family 1, Fly Family 2 ve en yeni projemiz olan Fly Qatara projelerimizi misafirlerin beğenisine sunduk.


Katar halkının ve burada yaşayan diğer vatandaşların Türkiye'ye ve Türk insanına olan sevgisi bir hayli fazla. Geçen senelerden bizi görüp, hediyelerimizi ve ikramlarımızı alıp bu sene de tekrar bizi gören misafirlerin yüzlerinde oluşan tebessüm bizleri de memnun ediyor.


Özellikle bizim standımıza yapılan yoğun ilgi ve alaka...