28 / 04 / 2024

Üçgen-2 HES inşaat

Üçgen-2 HES inşaat

HES yatırımları giderek artıyor. Son olarak BND Elektrik’in Ordu-Giresun sınırında inşa ettiği Üçgen-2 HES devreye alındı. BND Elektrik Genel Müdür Bülent Şahinalp çevreye uyumlu bir santral inşa ettiklerini ifade etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Güven endeksi hizmet sektöründe düştü, perakende ticaret ve inşaat sektöründe ise yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, güven endeksi Kasım ayında geçen aya oranla hizmet sektöründe yüzde 1 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 2,1, inşaat sektöründe yüzde 1,2 oranında artış gösterdi.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gazioasmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sebahattin   Genç tarafından kuruldu.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Çaltepe ve Umut Çaltepe ortaklığında kuruldu.

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Yusufeli Barajı inşaatında işçiler Kovid-19 sebebiyle iş bıraktı!

Artvin'deki Yusufeli Barajı ve HES inşaatında çalışan işçiler arasında Kovid-19 vakalarının artması üzerine Valilik kısıtlamalar getirmişti fakat çalışma ortamlarının iyileştirilmesini isteyen yaklaşık 4 bin 500 kişinin vardiyalı olarak çalıştığı inşaatta işçiler iş başı yapmadı...

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,7 arttı!

Tüketici güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 artarak 58,2 ve inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,7 artarak 77,2 değerine ulaştı.

Üçgen-2 HES inşaat Haberi

Üçgen-2 HES inşaat

Türkiye, elektrik enerjisinde giderek doğalgaza bağımlı hale geliyor. Bu süreçte su, rüzgâr, güneş gibi yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapılması önem arz ediyor. Yerli kaynaklardan son dönemde öne çıkan ise nehir tipi hidroelektrik (HES) santral yatırımları oldu. Sayıları giderek artan HES yatırımları ‘çevreye ve doğal hayata zarar verdikleri’ gerekçesiyle zaman zaman da eleştiri konusu oluyor. Işıklar Enerji ve Yapı Holding şirketlerinden BND Elektrik’te, Ordu-Giresun illeri arasında Üçgen-2 Hidroelektrik Santrali’ni kurdu. İnşa ettikleri nehir tipi HES’in çevreci yapıya sahip olduğunu söyleyen BND Elektrik Genel Müdürü Bülent Şahinalp, önemli bir konuya vurgu yaptı: “Yatırımcı, hassasiyetleri göz önünde bulundurarak hareket etmeli.”


BND Elektrik, enerji sektöründeki ilk hidroelektrik santralini işletmeye aldı. Santrali bir grup basın mensubuna tanıtan Genel Müdür Bülent Şahinalp’in verdiği bilgiye...