28 / 04 / 2024

Üçgen-2 HES son durum

Üçgen-2 HES son durum

HES yatırımları giderek artıyor. Son olarak BND Elektrik’in Ordu-Giresun sınırında inşa ettiği Üçgen-2 HES devreye alındı. BND Elektrik Genel Müdür Bülent Şahinalp çevreye uyumlu bir santral inşa ettiklerini ifade etti.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Sakın kaçırmayın! Turkcell Pasaj'dan Lenovo ThinkPad 2 E14 Gen 2'ye 2000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'da Lenovo'nun dizüstü bilgisayarı ThinkPad 2 E14 Gen 2'ye 2 bin lira indirim uygulandı! İndirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Turkcell Pasaj'ın resmi sitesi üzerinden satın almak!İşte 2022 Mart fiyat listesi...

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede ki toplam konut sayısı 268...

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi ve detayları...

Emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi ne zaman?

Belediyeler tarafından bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak alınan Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri geçtiğimiz günlerde başladı. Peki Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap'ta yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018! 

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisinde 2. taksit dönemi bugün itibari ile başladı. Peki, emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018 ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2018!

2018 yılının vergi takvimine göre emlak vergisinde ikinci taksit dönemi yaklaşıyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2018 en zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap son başvuru tarihi 28 Aralık!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap projesinde yer alan 198 adet konut için son başvuru tarihi 28 Aralık olarak belirlendi.

Değer artış kazancı vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2018!

İlk taksit ödemeleri Mart ayında gerçekleşen değer artış kazancı vergisi vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Temmuz'da başladı. Peki, değer artış kazancı vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2018!

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2018!

Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen kira gelir vergisinde ilk taksitler Mart ayında ödendi. Peki, kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2018 ne zaman?

Üçgen-2 HES son durum Haberi

Üçgen-2 HES son durum

Türkiye, elektrik enerjisinde giderek doğalgaza bağımlı hale geliyor. Bu süreçte su, rüzgâr, güneş gibi yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapılması önem arz ediyor. Yerli kaynaklardan son dönemde öne çıkan ise nehir tipi hidroelektrik (HES) santral yatırımları oldu. Sayıları giderek artan HES yatırımları ‘çevreye ve doğal hayata zarar verdikleri’ gerekçesiyle zaman zaman da eleştiri konusu oluyor. Işıklar Enerji ve Yapı Holding şirketlerinden BND Elektrik’te, Ordu-Giresun illeri arasında Üçgen-2 Hidroelektrik Santrali’ni kurdu. İnşa ettikleri nehir tipi HES’in çevreci yapıya sahip olduğunu söyleyen BND Elektrik Genel Müdürü Bülent Şahinalp, önemli bir konuya vurgu yaptı: “Yatırımcı, hassasiyetleri göz önünde bulundurarak hareket etmeli.”


BND Elektrik, enerji sektöründeki ilk hidroelektrik santralini işletmeye aldı. Santrali bir grup basın mensubuna tanıtan Genel Müdür Bülent Şahinalp’in verdiği bilgiye...