14 / 05 / 2024

UCLG 2014 Yönetim Kurulu Toplantısı ne zaman

UCLG 2014 Yönetim Kurulu Toplantısı ne zaman

Kadir Topbaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda dünyanın dört bir yanından belediye başkanları ve yerel yöneticiler yer aldı. Toplantıda UCLG’ye katılmak isteyen şehirler ve sürdürülen çalışmalar değerlendirildi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

TAV Havalimanları, kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı!

TAV Havalimanları Holding'in 21.08.2014 tarihinde 94,15 olarak belirlenmiş olup Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 21.08.2015 tarihinde 95,19 olarak güncellenmiştir.

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler oldu!

Kiler GYO'nun Haziran 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı ile Yönetim Kuruluna seçilen üyeler kendi aralarında yaptıkları görev dağılımında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Nahit Kiler'in seçilmesine karar verildi.

Yeşil GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme notu güncellendi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 17.04.2014 tarihinde 9,04 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 17.04.2015 tarihinde 9,18 olarak güncellenmiştir.

Ata GYO 2014 kar dağıtımıyla ilgili yönetim kurulu önerisini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı faaliyetlerinden elde edilen karın dağıtımıyla ilgili yönetim kurul önerisini yayınladı.

Akfen GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı kararını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmasına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Panora GYO 2014 yılı kar dağıtım önerisini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulunun 2014 yılına ilişkin A ve B grubu hisse senetlerine yönelik kar dağıtımı önerisi yayınlandı.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi, Mehmet Altun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Crystal Hotels 2014 yılı hedeflerine ulaştı!

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı için çalışmalar başlıyor!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesindeki tüm paydaşlar Yönetim Planını Hazırlamak için bir araya geliyor. 12-13 Kasım 2014 tarihleri arasında 1. paydaş toplantısı tüm paydaşların katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı!

2014 yılının Nisan ayından beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam eden Aysel Demirel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelerinden biri oldu.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

UCLG 2014 Yönetim Kurulu Toplantısı ne zaman Haberi

UCLG 2014 Yönetim Kurulu Toplantısı ne zaman


Kadir Topbaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda dünyanın dört bir yanından belediye başkanları ve yerel yöneticiler yer aldı. Toplantıda UCLG’ye katılmak isteyen şehirler ve sürdürülen çalışmalar değerlendirildi.


‘Küresel Şehir Liderleri Zirvesi’ de Liverpool’da yapıldı


Başkan Kadir Topbaş, Liverpool'da düzenlenen BT Küresel Şehir Liderleri Zirvesi’ne de katıldı. Kadir Topbaş, zirve kapsamında düzenlenen “Büyüme ve Eşitlik” konulu panelde konuştu.


Başkan Topbaş, İstanbul’da yapılan yatırımları ve gelişmeleri anlattı. “Dünyada kendi kaynaklarıyla metro yapan tek belediye biziz” diyen Topbaş, ekonomik durgunluk dönemlerinde dahi durmayan yatırım ve hizmetler sayesinde İstanbul’da üretim ve istihdama önemli katkılar sunduklarına dikkat çekti.


Zirveye Liverpool Belediye Başkanı Joe Anderson, Manchester Belediye Başkanı Sir Richard Leese, Bogota Belediye Başkanı Gustavo Petro ve Beyrut Belediye Başkanı Bilal Hamad’ın da aralarında olduğu dünyanın çeşitli ülkelerinden yerel ve bölgesel...