20 / 05 / 2024

ücretsiz maske temini

ücretsiz maske temini

Eczanelerde ve marketlerde paralı satılan maskelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli bir açıklama yaptı.

Belediyeler ücretsiz otopark yapmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, belediyelerin ücretsiz otopark yapması gerektiğini ya da alınan otopark ücretlerinin iadesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Mersin'de ücretsiz arsa tahsisi!

Mersin Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkan Vekili Murat Çalışkan, yatırımcıları Mersin'e çekmek için çalışamalara başladıklarını belirtti. Çalışkan, bölgede ücretsiz arsa tahsisi yapılacağını söyledi.

İstanbul'a 97 adet ücretsiz kreş müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan dolayısıyla 15 Temmuz Gecesi İBB Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturdu. Varank İstanbullulara ücretsiz kreş müjdesi verdi.

Ücretsiz konut evrensel bir hak olmalı!

Devletln herkese ücretsiz konut verdiğini hayal edin.. Devletin ücretsiz konut sağladığı bir ülkede kim yaşamak istemez?

Kooperatif kurana hazineden ücretsiz arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehircilik Şurası’nda çıkabilecek bir kararla, 250 üyesi olan kooperatiflere, uydu kent projelerini uygulamak kaydıyla hazineden ücretsiz arsa tahsis edilebileceğini açıkladı.

Harvard Tasarım Okulu'ndan ücretsiz mimarlık kursu!

Harvard Tasarım Okulu, mimarlığa dair temel bilgileri içeren başlangıç seviyesinde bir kurs programı oluşturdu. 10 haftalık ücretsiz program 28 Şubat'ta başlayacak.

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçişleri 5 gün ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında 31 Ağustos’a kadar ücretsiz kullanım müjdesi verirken yıl sonuna kadar otomobiller 9.90 lira ödeyecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayrama kadar ücretsiz olacak mı?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün, 26 Ağustos'taki açılışından Kurban Bayramı sonuna kadar olan sürede ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirtti.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

AFAD, Kars Kağızman'a ücretsiz konut mu yapacak?

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yukarı Karagünen'de meydana gelen heyelan sonrası AFAD’ın verdiği ücretsiz konut sözü buhar oldu.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

ücretsiz maske temini Haberi

ücretsiz maske temini

Ücretsiz maskelerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Eczanelerde ve marketlerde paralı satılan maskelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki Maske satışı yasaklandı mı, parayla maske satışı bitti mi ve Eczanelerde marketlerde maske satışı ücretsiz mi? İşte tüm merak edilenler...

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs tedbirleri sebebi ile vatandaşlara dağıtılacak ücretsiz maskelerle ilgili Bakanlıklar, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin merakla beklediği açıklamaları yaptı. Büyük bir mutlulukla karşılanan açıklamaların detaylarına göre vatandaşlara her hafta 1 paket (toplam 5 adet) maske ücretsiz olarak dağıtılacak. Peki merakla araştırılan Ücretsiz maske nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması

Pazar yerleri ve toplu mekanlarda maske takılmasını zorunlu hale getirdik. Pazar yerlerinde tahtalar arasındaki ayrılıklar konusunu hassasiyetle ele aldık. Valiliklerimiz bu süreci çok yakından takip edecekler. Valiliklerimiz e-devletten ücretsiz maske dağıtımına başladı....