18 / 05 / 2024

üçüncü havalimanı mağaza

üçüncü havalimanı mağaza

Koç Holding, iştiraklerinden Setur ile İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanının duty-free mağazalarına talip oldu. Setur açılacak duty-free ihalesini kazanırsa Fransız Lagardere Services ile birlikte eşit ortak olarak mağazaları yönetecek.

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Altınyıldız Classics, İstanbul Havalimanı mağazasını açtı!

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Habif, "İstanbul Havalimanı'nda açtığımız mağaza, attığımız güçlü bir adım. Burada hem mevcut müşterilerimize hizmet verecek hem de dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları Altınyıldız Classics şıklığıyla tanıştırmanın gururunu yaşayacağız" dedi...

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Kiğılı 25 yeni mağaza açacak!

Yurt dışındaki 26'ncı mağazasını modanın kalbi Paris'te açan Kiğılı, Türkiye'de 15, yurt dışında 10 olmak üzere toplam 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

üçüncü havalimanı mağaza Haberi

üçüncü havalimanı mağaza

Koç Holding 3. Havalimanı duty-free mağazaları işletmesi ihalesine katılacağını açıkladı. Holding Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada iştiraklerinden Setur'un Fransız Lagardere Services ile birlikte duty-free mağazalarını işletmek için ihaleye gireceğini duyurdu.


Açıklamada Fransız Lagardere ile Setur'un ihaleyi kazanması halinde 3. havalimanı duty-free işletmelerini yüzde 50-50 hisse ile eşit ortak olarak yönetileceği belirtildi.


İşte KAP'a yapılan açıklama:


"Bağlı ortaklıklarımızdan Setur Servis Turistik A.Ş. (Setur) yönetim kurulu tarafından, İstanbul Yeni Havalimanı Gümrüksüz Satış Mağazalarının (duty-free) işletmesi için, İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. (IGA) tarafından açılan ihaleye Lagardère Services S.A.S. ile birlikte teklif verilmesine karar verilmiştir. Halka açık Fransız Lagardère grubunun tüm paylarına sahip olduğu bağlı ortaklığı Lagardère Services S.A.S., seyahat alışverişi alanında gümrüksüz satış, seyahat ihtiyaçları ve yiyecek içecek dahil tüm segmentlerde faaliyetleri bulunan dünya...