21 / 05 / 2024

Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi

Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi

Geçen hafta Antalya'da gerçekleşen Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde Türkiye turizmi ve yakın dönemdeki geleceği masaya yatırıldı. 2023'te Antalya' ya 18 milyon turistin gelmesi hedefleniyor...

2023'te Antalya'ya 18 milyon turistin gelmesi hedefleniyor!

Geçen hafta Antalya'da gerçekleşen Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde Türkiye turizmi ve yakın dönemdeki geleceği masaya yatırıldı. 2023'te Antalya' ya 18 milyon turistin gelmesi hedefleniyor...

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!  

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ridha Daw. Albo Hayder tarafından kuruldu.

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Günsan, Uluslararası İnşaat Fuarı’nda!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik ve kaliteyi bir araya getirdiği anahtar priz serilerini Uluslararası İnşaat Fuarı’nda İranlıların beğenisine sundu.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

MESA'ya Ankara Uluslararası Film Festivali’nden sponsorluk plaketi!

İnşaat ve konut sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürecek.

Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi Haberi

Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi

Geçen hafta Antalya'da gerçekleşen Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde Türkiye turizmi ve yakın dönemdeki geleceği masaya yatırıldı. Yapılan konuşmalarda, 2023'te Antalya'ya 18 milyon turistin gelmesi hedeflenmişken, bu rakama 2018'de ulaşılacağı dile getirildi. 


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeler Birliği (AKTOB) ile Resort Dergisi tarafından düzenlenen Üçüncü Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da yapıldı. Sponsorları arasında Tempo Travel'ın da olduğu kongrenin açılış konuşmasını yapan AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, "2023'te Antalya'ya 18 milyon turist gelmesi gerekiyor. Ben buradan bu hedefi revize ediyorum. Antalya 2018'de 2023'teki rakamı yani 18 milyon hedefini muhakkak yakalayacak" dedi. 


Çorabatır, konuşması boyunca oldukça önemli bilgiler verdi. Antalya'nın yabancı ziyaretçi sayısı bakımından Avrupa'da Paris ve Londra'dan sonra üçüncü şehir olduğunu. Türkiye'ye gelen Alman turistlerin yüzde 55'inin Antalya'da konakladığını ve Türkiye'ye...