29 / 04 / 2024

ucuz Ankastre setleri

ucuz Ankastre setleri

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

Ankastre set arayanlar dikkat! İşte Kumtel ankastre setleri ve avantajlı Mart 2022 fiyat listesi…

Ankastre setleri ile bilinen markalardan Kumtel’den şaşırılacak indirim! İşte Kumtel ankastre setleri ve Mart 2022 avantajlı fiyatları…

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

2004 yılında KİPTAŞ, ucuz konut üretimine dönecek!

Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde dar gelirli vatandaşlar için konut üretmek amacıyla kurulan KİPTAŞ, 2004 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla ucuz konut üretimine dönecekmiş.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Kocaeli'de ucuz evler nerede?

Kocaeli il genelinde ortaya çıkarılan 'Ucuz ev' efsanesi emlak danışmanlarını sıkıntıya sokuyor. Peki nerede bu ucuz evler? Emlakçıları en çok zora sokan konu da bu...

TOKİ'nin emekliler için ucuz ev kampanyası başlıyor!

Kirada oturan emeklilere ucuz ev kampanyası başlıyor. Emekliler 250 lira taksit ödeyerek 2+1 ev sahibi olabilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler ve dar gelirliler için ucuz konut hamlesini başlatıyor.

Toki Isparta'da emekliye ucuz konut yapacak!

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Eısal'ın "Isparta'da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz'' dedi.

TOKİ'den Isparta'da emekliye ucuz konut!

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda Ak Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine yanıt geldi..

Silverline Ankastre, Danimarka’da en hızlı büyüyen marka oldu!

Silverline Ankastre, Danimarka’da en hızlı büyüyen marka oldu ve yüzde 12 paya ulaştı. Şirket, ülkede ankastre pazarında 4’üncü sıraya yükselirken 3 yıl içinde de 2’nci olmayı hedefliyor

En ucuz doğalgazı Türkiye mi satıyor?

Enerji Bakanı Yıldız, "Türkiye, bir petrol, doğalgaz ülkesi olmadığı halde 28 Avrupa Birliği ülkesinin en ucuz doğalgazını satıyor. Türkiye, elektrikte de en ucuz 3 ülke arasına girdi" dedi.

1998 yılında Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş!

1998 yılında İstanbul'da hayata geçirilmeye çalışılan Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş. Boğaz Demiryolu Tüp Tüneli ve 63 kilometrelik yüzeysel metronun yapımında Japon teknolojisi kullanılacakmış.

İstanbul'da en ucuz konutlar Sultanbeyli'de!

İstanbul'da bu yılın mart ayında konut metrekare fiyatlarının en ucuz olduğu ilçe 887,7 lira ile Sultanbeyli oldu. Buna karşın söz konusu ilçede konut fiyatları mart ayında yıllık yüzde 17,8 artarak konut sahiplerini sevindirdi.

Hafta sonu elektrik ucuz mu?

Elektronik sayaç ile üç zamanlı ölçüm yapabiliyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde ucuz elektrikten hangi saatlerde ve nasıl faydalanılıyor? Hafta sonu elektrik ucuz mu?

ucuz Ankastre setleri Haberi

ucuz Ankastre setleri

Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk durağı olan Koçtaş, ankastre setlerinde geniş ürün seçeneğini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor. 3’lü Inox ankastre setinde; ankastre davlumbazlar 3 farklı emiş gücü ayarının yanısıra bacalı ya da karbon filtreli kullanım özelliğiyle öne çıkarken, Inox ankastre ocaklar ise otomatik düğmeden ateşleme ve gaz kesme emniyeti  ile dikkat çekiyor. Inox ankastre fırınlar ise 3 farklı pişirme fonksiyonu ve parmak izi tutmayan dış yüzey özelliğiyle tüketicilere kullanım kolaylığı sağlıyor.


Koçtaş’ta bulunan onlarca çeşit ankastre setleri arasından mutfaklarına en çok yakışanı seçmek isteyenler, en yakın Koçtaş mağazasını ya da koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret...