24 / 07 / 2024

Ucuza ısınmanın tek yolu

Ucuza ısınmanın tek yolu

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Türkiye’de ısınma maliyetlerinin düşürülebilmesi için en önemli koşulun yalıtım olduğu açıklaması yaptı.XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu konuyu değerlendirdi.

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku! Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku... Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı... Hemen bakın....

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücretle ilgili ara zam iddiaları sık sık gündem oluyor. Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Çiftçiler hemen bakın! Buğday, mısır, arpa.. Tek tek açıklandı! Fiyatlar buz kestirdi! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarımda yaşanan hareketlilikler yakından takip ediliyor. Çiftçiler hemen bakın! Buğday, mısır, arpa.. Tek tek açıklandı! Fiyatlar buz kestirdi! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletleri üreticilerinden Simbo,katı meyve sıkacağını meyve suyu severlerin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden meydana gelen  aparatları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı mutfaklarda yerini alıyor.

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı 829,00 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinde kullanıcı dostu olması çizgisini koruyan Simbo,katı meyve sıkacağını tüketicisinin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden oluşan aparatları ile dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı çokça tercih ediliyor. İşte 6 Şubat 2023 güncel fiyat listesi

Isınmanın en ucuz yolunu bulduk! Hakmar’da sıcacık ev terlikleri 49 lira! 10 Kasım 2022 fiyat listesi…

Havaların soğumaya başladığı bugünlerde kombiyi düşük seviyede tutarak ısınmak herkesin hayali. Soğuğa karşı koruyan içliklerden ev terliklerine, termal taytlardan panduflara kadar ihtiyacınız olan her şey bu hafta Hakmar’da indirimde. İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi…

Mehmet Kalyoncu: Kentsel dönüşüm kalkınmanın parçası!

Deprem kuşağında bulunan Türkiye’de depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Kentsel dönüşüm kavramı, kentsel kalkınmanın bir parçası'' dedi.

Matild Manukyan'ın tek mirasçısı Kerope Çilingir hayatını kaybetti!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir yaşamını yitirdi. 

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'na taşınmanın planlananın önünde devam ettiğini, yüzde 70'inin bittiğini tamamlandığını söyledi. Ekşi, "Eğer bir aksilik olmazsa planlanandan 2-3 saat önce taşınma tamamlanır diye düşünüyorum." diye konuştu.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı bugün!

Cephanelik alanında inşa edilecek Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirme toplantısı bugün Tavşantepe Mahalle Konağı’nda yapılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılıyor!

Türkiye’nin gurur köprüsü, yarın açılıyor. Dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde açılış öncesi son rötuşlar yapılıyor.

Ucuza ısınmanın tek yolu Haberi

Ucuza ısınmanın tek yolu

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye’de enerjinin yüzde 40’ının konutlarda kullanıldığını ve bu enerjinin yüzde 85’inin ısınma ve soğutma için harcandığını anımsattı. Özellikle dondurucu soğuklar yaşanan şu günlerde vatandaşın ısınabilmek için çok yüksek enerji maliyeti ile karşı karşıya geleceğini belirten Eruslu, “Türkiye'nin enerji talebi 2014'te yüzde 4 arttı. 2015’de yaşanan bu soğuklarla talebin daha da çok artacağını görüyoruz. Bu noktada enerji maliyetlerini düşürmenin ve cari açığı azaltabilmenin tek koşulu yalıtım sisteminin yangınlaştırılması. Şu anda Türkiye’de 16 milyon bina yalıtımsız. Bu binalar ısınabilmek için iki kat daha fazla harcama yapıyor. Yılda 10 milyar dolar enerji harcaması yalnızca bu yalıtımsız binaların kullandığı fazla enerjiden kaynaklanıyor” dedi.


Eruslu, ısı yalıtımı yaptırarak bu soğuk günlerde doğalgaz ve elektrik faturalarının yarı yarıya...