18 / 05 / 2024

UEFA standartları stadları

UEFA standartları stadları

45 bin kişi kapasiteli ‘Timsah Arena’ tamamlandığında dünya çapındaki önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek...

İstanbullulara Müjde: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Günlerinde Ulaşım Ücretsiz!

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi Final Mücadelesi kapsamında 9-11 Haziran tarihleri arasında toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek. İşte ayrıntılar...

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Emlakta standartları yükselten yasa çıktı!

Gayrimenkul danışmanlığında standartları belirlemek üzere uzun yıllardan bu yana beklenen yasa sonunda çıktı...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

AVM'ler açılışa hazır! İşte yeni standartlar!

Normalleşme sürecinin hem gündelik hem de profesyonel yaşam açısından farklılıklar getirmesi beklenirken, bu süreçte AVM'lerde oluşacak yeni standartlar herkes tarafından merak ediliyor.

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Gayrimenkul sektöründe standartlar artırılmalı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, "Yüzyıllardır dört aşamalı döngüyle çalışan ekonomik döngünün iyileşme kısmına girdiğimizi düşünüyorum. Eğer sektörde standartları artırırsak bir daha ki döngüye daha kuvvetli gireriz" dedi...

Konut kredilerinde sıkı standartlar uygulanıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın Banka Kredileri Eğilim Anketinde konut kredileri için uygulanan standartların aynı kaldığı, taşıt ve bireysel krediler için uygulanan standartlarda ise çok sıkı davranılmadığı sonucuna ulaşıldı…

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

UEFA standartları stadları Haberi

UEFA standartları stadları

Bursa’ya anıtsal yapılar kazandırma hedefiyle yola çıkıp önemli projelere adını yazdıran Büyükşehir Belediyesi, kente UEFA standartlarında yeni bir stadyum kazandırıyor.


Çalışmaların gece gündüz devam ettiği stadyum, yaklaşık 180 bin metrekarelik inşaat alanıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem hayata geçirilen en büyük tesis olma özelliği de taşıyor. Bursaspor’un simgesi timsahı andıran projesiyle ‘Timsah Arena’ olarak da tanımlanan 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor.


BURSA’YA DEĞER KATACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’mn en prestijli projelerinden birinin inşa edildiğini vurgulayarak, UEFA’mn en son kriterlerine uygun olan stadyumun her türlü uluslararası organizasyona ev sahipliği yapacak donanımda olacağını belirtti. Stadyum inşaatında ince işçilik ve çatı imalatları çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, stadyumun kaba inşaatının ise yüzde 85’leri aştığını kaydetti.


Başbakan Recep...