28 / 04 / 2024

UFO ciro hedefleri

UFO ciro hedefleri

Geçtiğimiz yıla kadar ısıtma pazarının yüzde 85'ini elinden bulunduran UFO, hakkında çıkan söylentilerden sonra yeni proje ve anlaşmalarla büyüyeceğini duyurdu. Firma cirosunu 5 yılda 3'e katlayacak..

Emlak Konut GYO'nun 2015 ciro hedefi 6,76 milyar lira!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekim sonu itibarıyla satışlardan yaklaşık 5,27 milyar lira ciro elde ettiklerini belirterek, 2015 hedefleri olan 6,76 milyar lira ciroyu yakalayacaklarını ve bunu kesinlikle aşacaklarını söyledi.

Buyaka 360 milyon TL ciro yaptı!

Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, belirlediği hedefleri yakalayarak 360 milyon TL ciro ve 9 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. AVM ve 4 ofis kulesi ile hizmet veren proje, dev markalara ev sahipliği yapıyor.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

İnşaat sektöründe üretim artarken, ciro sabit kaldı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı.

İnşaatta ciro sabit kaldı, üretim arttı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı

Sanayi ciro endeksi Ekim'de azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 azalış kaydetti.

Sinpaş'ın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL!

Son olarak “Altınoran” ve “İncek Life” projelerini hayata geçiren Sinpaş Holding, Ankara’da yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Firmanın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL...

AVM'lerin pazar günü kapalı olması 20 milyar TL ciro kaybı demek!

AVM’lerle ilgili yasa tasarısı Meclis’te beklerken AK Partili milletvekillerinin verdiği yeni yasa teklifi sektöre bomba gibi düştü. Sektöre göre, bu, 400 bin kişinin çalıştığı perakendede 100 bin kişinin işsiz kalması ve 20 milyar TL ciro kaybı demek

AVM Ciro Endeksi Ekim ayında yüzde 1.7 yükseldi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin ekim ayı sonuçları açıklandı. AVM ciro endeksi ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1.7 yükseldi.

Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı.

Murat Kurum: 2014 yılını 4 milyar lira ciro ile kapatacağız!

Toplamda 10 bin konutluk satış hedefine yaklaştıklarını belirten Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, 2014 yılını 4 milyar ciro ile kapatacaklarını ifade etti.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

AVM Ciro Endeksi Eylül ayında yüzde 26 arttı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'ne göre, AVM Ciro Endeksi eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26 artarak 171 puana yükseldi.

UFO ciro hedefleri Haberi

UFO ciro hedefleri

Geçtiğimiz yıla kadar ısıtma pazarının yüzde 85'ini elinden bulunduran UFO, hakkında çıkan söylentilerden sonra yeni proje ve anlaşmalarla büyüyeceğini duyurdu. Üretime yeni ürünler ve teknolojiler ile devam edeceklerini söyleyen UFO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşil, şu an 100 milyon lira olan cirolarını 5 yılda 3'e katlayacaklarını ifade etti. Şu anda mevcut varlıklarının borçlarından fazla olduğunu aktaran Yeşil, bu süreçte Türkiye çapında bulunan 3 bin 600 bayileriyle satışlara da devam ettiklerini söyledi. Yeşil konuyla ilgili şöyle devam etti: "Stoklarımızın erimesi, yeni üretim çalışmalarımız ve dünyada ilk defa Türkiye'de üretilecek yeni teknolojiler ile birlikte şu an için yıllık 100 milyon TL olan ciromuzu 5 yıl içinde 3'e katlayacağız." Stok sıkıntısı yaşadıkları dönemde hızlıca karar alarak Türk Barter ile anlaşma yoluna gittiklerini...