05 / 05 / 2024

UFRAD Franchising Derneği

UFRAD Franchising Derneği

UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, AVM'lere yapılan TL kullanma ve kuru sabitleme çağrısının karşılık bulmadığını, bazı AVM sahiplerinin telefonlara dahi yanıt vermediğini söyledi.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyelerinin gözü kulağı TOKİ'de!

Şanlıurfa'daki TOKİ konutlarından hak sahibi olan Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyeleri, yüksek daire fiyatlarının aşağı çekilmesi için müracaatta bulundukları başkent Ankara'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor

Osmancık Kültür Turizm Derneği Konya'yı gezdi!

Osmancık Kültür Turizm Derneği'nin organizasyonu ile Konya'ya 2 günlük tur düzenlendi. Mevlana Kültür Merkezi'nde Semazen gösterilerini izleyenler Osmancık 'ta yeni bir gezide buluşmak üzere vedalaştılar.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

UFRAD Franchising Derneği Haberi

UFRAD Franchising Derneği

SputnikNews'te yer alan habere göre; UFRAD Franchising Derneği 2 hafta önce, 'ABD'nin dolar oyununa karşı, 15 Temmuz ruhu ile ekonomide milli mücadele' kampanyası başlatmış ve AVM'lere TL'ye geçmeleri veya kuru sabitlemeleri çağrısında bulunmuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, alışveriş merkezlerinde, evlerde ve dükkanlarda artık dövizle kiralama ve satış dönemine son vereceklerini açıklamıştı. Buna rağmen AVM sahiplerinden hala olumlu bir geri dönüş olmadığını belirten UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, "Üyelerimizin telefonlarına bile çıkmayan AVM sahiplerini vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Unutmasınlar hepimiz aynı gemideyiz ve bu ülke hepimizin" dedi.

‘AVM SAHİPLERİNDEN HALA NET BİR ADIM GÖRMEDİK'

UFRAD Genel Başkanı Dr. Aydın, "Bizim feryadımızı Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak duydu ve gerekli adımları atmak üzere harekete geçti. Ancak AVM sahiplerinden...