21 / 05 / 2024

Ufuk Sesli kim

Ufuk Sesli kim

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kimdir? Ufuk Sesli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Sesli, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Sesli..

İzmir Bayındır jeotermal turizm bölgesi ilan edildi!

İZMİR'in Bayındır ilçesindeki Ilıca Mevkii'nde jeotermal yatırıma ağırlık verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ufuk Sesli, yazın tamamlanacak çalışmaların ardından oda kapasitesinin 120'ye çıkarılacağını söyledi.

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Ufuk Sesli kimdir?

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kimdir? Ufuk Sesli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Sesli, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Sesli..

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Ufuk Bekdemir: Stat ya Çiğli'ye yapılacak ya da iptal edilecek!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili tartışmalar yılan hikayesine dönerken 28 Ocak'ta gerçekleşen ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Ufuk Sesli kim Haberi

Ufuk Sesli kim

Ufuk Sesli kimdir?

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, 1961 yılında doğdu. 1978 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nde orta öğretimini tamamlayan Sesli, 1984 yılında ise 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak iş hayatına başladı. 


1984-1987 yılları arasında Erzincan Çayırlı'da mecburi hizmetini tamamladı. 1987-1988 yılları arasında askerlik görevini yerine getirdi. 1988 yılında ise hayatının dönüm noktası olarak nitelendirdiği Bayındır’a atandı. 


1988-1991 yılları arasında Bayındır Sağlık Ocağı Tabipliği’nde pratisyen hekim olarak çalıştı. 1991-2010 yılları arası Bayındır Devlet Hastanesi acil servis sorumlusu olarak görev yaptı. 2010-2013 yıllarında son olarak; Bayındır 1 nolu aile sağlık merkezinde aile hekimliği görevinde bulundu. 


1988 yılından bu yana Bayındır’da yaşayan Ufuk Sesli, 30 yıla yakın zamandır ilçede çeşitli görevlerde bulunarak, halka hizmet etti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Bayındır...