07 / 07 / 2024

Ufuk Uyan kredi açıklaması

Ufuk Uyan kredi açıklaması

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Kur korumalı TL mevduatı bankacılık sektörüne iyi gelecek!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Ekonomi yönetimi tarafından yakın zamanda açıklanan kur korumalı TL mevduat enstrümanı bankacılık sektörünü olumlu etkileyecek." dedi.

Ufuk Uyan: Konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Kuveyt Türk'ün dolaşımdaki kira sertifikası tutarı 1,9 milyar TL!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Temmuz sonu itibarıyla dolaşımdaki TL kira sertifikası tutarımız yaklaşık 1,9 milyar TL'dir" dedi...

Faizler düştü! Uyanık ev sahipleri harekete geçti!

Kamu bankalarının faiz oranlarını düşürmesiyle sektör temsilcileri 0,99 faiz ile 120 ay vadeli konut kredisinde 45 bin TL'nin cepte kalacağını belirtiyor. Düşen kredi oranlarını ev fiyatlarına yansıtan uyanık ev sahipleri ise deşifre edilecek.

Kuveyt Türk'ün hedefi 400 şube!

KUVEYT Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Bu yıl açılan 25 şube ile yıl sonunda şube sayımızı 385’e ulaştırmış olacağız. 2017’de 400 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Körfez gayrimenkulde rotasını Türkiye'ye çeviriyor!

Kuveyt Türk, özel bankacılık yoluyla Körfez sermayesini İstanbul'a getirecek. Malezya'dan çekilme kararı alan KFH Grubu'nun Türkiye'ye daha çok yatırım yapacağı sinyalini veren Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Büyük projelere yatırım yapacaklar" dedi.

Ufuk Uyan: Ortaköy Camii tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edildi!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan Tarihi ve kültürel mirasımızın yaşatılmasını ve bu sayede gelecek nesillere 'değerleri' yaşatılmış bir ortam bırakmayı amaçlıyoruz" dedi. Uyan, caminin tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edildiğini söyledi.

Ufuk Kayador ve Sevgi Uyanık Artı Deneyim Danışmanlık şirketini kurdular!

Son olarak Dumankaya İnşaat, Pazarlama-Satış Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapan Ufuk Kayador ve Dumankaya bünyesinde çeşitli yöneticilik pozisyonlarında çalışan Sevgi Uyanık Artı Deneyim Danışmanlık şirketini kurdular...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Riva arazisi değerlendi

Yapı Kredi Koray GYO'nun 2000 yılında aldığı arsanın değeri yüzde 9 arttı

Yapı Kredi Koray GYO 3 milyon dolar kredi kullanacak!

Yapı Kredi Koray GYO 1 yıl  vadeli, yüzde 3,80 faizli, 3 milyon 30 bin dolar kredi kullanacak

Ufuk Uyan kredi açıklaması Haberi

Ufuk Uyan kredi açıklaması

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle dikkati çeken Kuveyt Türk, 2020'nin ilk yarısına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 25 artışla 754 milyon lira net kar elde eden Kuveyt Türk, istikrarlı büyümesini sürdürdü. Toplanan fon büyüklüğünü 2019 yılı sonuna göre yüzde 22 artışla 104,4 milyar liraya çıkaran Kuveyt Türk, kullandırılan fon büyüklüğünü ise yüzde 21,2 artışla 70,2 milyar liraya ulaştırdı.

Öz varlıklarını 8 milyar lira, aktif büyüklüğünü ise 134 milyar liraya yükselten Kuveyt Türk, aktif büyük açısından katılım finans kuruluşları arasında ilk sıradaki yerini sağlamlaştırdı.


- "Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına dahil olduk"

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere yetkili kurumların tavsiyeleri doğrultusunda...