06 / 05 / 2024

Ufuk Uzunkaya kimdir

Ufuk Uzunkaya kimdir

İnşaat Mühendisi Ufuk Uzunkaya tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 29.09.2015 tarihli ve E.2014/1735-K.2015/1304 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Ufuk Oltulu nerede doğdu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Ufuk Oltulu’nun hayatı...

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ufuk Oltulu kimdir? Hangi okulda okulu ve nerelerde görev aldı? İşte Ufuk Oltulu ile ilgili merak edilen her şey...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Ufuk Bala Yücel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel kimdir? Ufuk Bala Yücel, ne zamandan beri TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Bala Yücel..

Ufuk Şevki kimdir?

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu. Peki, Ufuk Şevki kimdir? Ufuk Şevki, ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor? İşte Ufuk Şevki..

Ufuk Uzunkaya'nın proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Ufuk Uzunkaya tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 29.09.2015 tarihli ve E.2014/1735-K.2015/1304 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Ufuk Nurullah Bilgin kimdir?

Diyarbakır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin kimdir? Ufuk Nurullah Bilgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin...

Ufuk Sesli kimdir?

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kimdir? Ufuk Sesli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Sesli, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Sesli..

Ufuk Kozal kimdir?

2007 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini alan Ufuk Kozal kimdir? Ufuk Kozal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ufuk Turgut kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Mehmet Ufuk Erden kimdir?

Mehmet Ufuk Erden, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Mehmet Ufuk Erden kimdir?

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Ufuk Uzunkaya kimdir Haberi

Ufuk Uzunkaya kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:


Kırklareli İli, Merkez İlçesi, 4 ada, 50 parsel üzerindeki 923444 YİBF nolu inşaatın denetimini üstlenen Öz Kırklareli Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Kontrol Elemanı, İnşaat Mühendisi, Ufuk UZUNKAYA (Oda Sicil No: 34816) tarafından, Ankara 3. İdare Mahkemesinin 2014/1735 esasına kayden Bakanlığımız aleyhine açılan davada, 29.09.2015 tarihli ve E.2014/1735-K.2015/1304 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildiğinden, 16.04.2014 tarihli ve 28974 sayılı Resmi Gazete ilanı ile Ufuk UZUNKAYA hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemi 14.12.2015 tarihli ve 33346 sayılı Makam Olur’u ile iptal...