29 / 04 / 2024

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.



DEVA Holding’in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Güneş Ufuk, İsviçre’nin St. Gallen Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitiminin aldıktan sonra  İsviçre’nin türlü firmalarının satış ve pazarlama departmanlarında çalışmış, Türkiye’de Kemer Golf & Country Club, Superonline ve yine bir Çukurova Grubu şirketi olan YKS’de türlü üst yönetim özelliklerinde bulunmuştur. Kemer Golf & Country Club’daki Genel Müdürlük vazifesini bitirmesinin arkasından danışmanlık yaşamına başlayan Ufuk, 6 yılı geçkin bir aman Yönetici ve Danışman olarak iş yapmış, 2010 senesinden itibaren  k2 Danışmanlık üzerine bir yer kurmuş ve Türkiye’nin değişik şirketlerinin büyüme ve yönetim hususlarında Yönetim Danışmanlığı, Eğitmenlik ve Konuşmacılık icraatlarına başlamıştır.

Ufuk, eğitim ve danışmanlık icraatlarına 2015 senesinde kurucusu olduğu; dijitalleşmeyi, uzaktan öğrenmeyi ve karma eğitimi merkezine alan K2C Danışmanlık şirketinde Türkiye ve ülke dışında değişik sektörlerde icraat yapan 100’den fazla öncü kuruluşa hizmet vererek sürmektedir. Güneş Ufuk özellikle “Satış & Pazarlama”, “Önderlik”, “Strateji” ve “Kurum Kültürü ve Değişim” temelli hususlarda uzmanlaşmıştır.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?
Profesyonel hayatını Kemer Golf & Country Club’da Genel Müdür olarak bitirdikten sonra 6 seneyi aşkın bir zaman dilimini Management Center Türkiye’de (MCT) Yönetici ve Senior Danışman olarak geçirdi.


Geri Dön