02 / 05 / 2024

Ufuk ve Banu Cömertoğlu aksu okulu

Ufuk ve Banu Cömertoğlu aksu okulu

Antalya'nın Aksu ilçesi Güloluk Mahallesi’ne 12 derslikli okul yapılacak. Güloluk Mahallesi'nde 12 derslikli okul yapımı için protokol imzalayan Ufuk ve Banu Cömertoğlu ailesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi...

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede? Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi!

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede sorusunun yanıtı ve Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 ile ilgili merak edilen detaylar...

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Adea Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adea Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Torum ve Banu Hayriye Karahan tarafından kuruldu.

Ufuk Uyan: Konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

ngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Mimar Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon dergisinde başarısının sırlarını anlattı…

Mimarca Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarca Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahar G. Pardo Rokes ve Banu Olcay Akkirpik ortaklığında kuruldu.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Dekorasyonda kış aylarına damgasını vuracak 5 renk!

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda öne çıkan 5 rengi açıkladı. 

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Ufuk ve Banu Cömertoğlu aksu okulu Haberi

Ufuk ve Banu Cömertoğlu aksu okulu


Antalya'nın Aksu ilçesi Güloluk Mahallesi’ne 12 derslikli okul yapılacak. Daha önce de okullar yaptırtan Cömertoğlu ailesinin yaptıracağı okul için valilikte protokol imzalandı. Törene Vali Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ile Ufuk Cömertoğlu ve eşi Banu Cömertoğlu katıldı.


Güloluk Mahallesi'nde 12 derslikli okul yapımı için protokol imzalayan Ufuk ve Banu Cömertoğlu ailesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Vali Öztürk, okulun bir yılda tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti. Başkan Şahin de yardımsever aileye teşekkür etti. 


Akdeniz...