21 / 05 / 2024

Uğur Akçadağ

Uğur Akçadağ

Akçadağ Grup Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Akçadağ tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Tuzla, Postahane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cemal Uğur, Efecan Uğur ve Hasan Uğur ortaklığında kuruldu.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Uğur Barış Karabulut: Kanal İstanbul 'Kanal' değil 'Kente Kanal' projesidir!

Başakşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Barış Karabulut, Kanal İstanbul Projesine dair çarpıcı açıklamalar ve sorularda bulundu...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs 2018 tariginde askıya çıkarıldı. 

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde kazık çalışmaları başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde yoğun trafik akışına sahip bir bölge olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda araç ve yaya trafiğini rahatlatmaya yönelik başlatılan battı çıktı projesi hız kesmeden devam ediyor.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Hatay Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nin inşaatı başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde trafik akışı için yetersiz, yaya ulaşımı için güvenli olmayan ve trafik kazalarının sıkça yaşandığı Uğur Mumcu Bulvarı için hazırlanan Battı Çıktı Projesi’ne bugün başlıyor.

Malatya Akçadağ'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Akçadağ’da yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi CAS Uçağı Şehitler anıtı yolu ile Bayramuşağı mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'deki tesislerin toplu açılışına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in ada ilçesi Marmara'da birçok tesisin hizmete verildiği toplu açılışlar yapıp temel attı.

Uğur Akçadağ Haberi

Uğur Akçadağ

Akçadağ Grup Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Akçadağ tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Tuzla, Postahane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu. 


Akçadağ Grup Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-DANIŞMALIK-GAYRİMENKUL-İNŞAAT 1-Yurtiçinde ve yurtdışında Gayrimenkul, finans ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve SPK mevzuatı dışında olmak kaydıyla yatırım danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm  bu alanlarda iştigal eden  kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin  danışmanlığını  ve yönetimini üstlenmek. 2-Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve   özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler alabilir veya mümessillikler verebilir....