02 / 05 / 2024

Uğur Okulları inşası

Uğur Okulları inşası

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cemal Uğur, Efecan Uğur ve Hasan Uğur ortaklığında kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Uğur Okulları inşası Haberi

Uğur Okulları inşası

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "60 farklı noktada 121 lise ve ortaokulu ile eğitim sektöründe faaliyet gösteren köklü bir kurumuz. 3 yılda 50 kampüs 50 bin öğrenci ile  eğitimde öncü adımlar atmak amacındayız'' dedi. hedeflerinin öğrencileri bir dünya vatandaşı yetiştirmek olduğunu vurgulayan Yücel, sadece Türk üniversitelerine değil, bütün dünya üviversitelerine öğrenci hazırlayacaklarını söyledi. Yücel. ''Öğrencilerimiz kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar. Amacımız katma değeri yüksek üretim yapan nesiller yetiştirmek'' dedi.



Akşam


Haber Posta'da şu şekilde yer aldı;


Uğur Okulları, global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, kaliteyi ön planda tutarak, yeni kuşakları ‘iyi insan olma bilinciyle’ yetiştirerek yaşam boyu başarı sunan eğitim yaklaşımıyla yeni...