20 / 05 / 2024

Uğur Yazıcı

Uğur Yazıcı

Apartman Yapı İnşaat Turizm ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yazıcı ve Yaşar Okan Çelikel tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

İnşaat mühendisi Uğur Ersoy'dan çarpıcı deprem uyarısı!

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Ersoy, Gaziantep'te verdiği "Ülkemizde Deprem Sorunu Üzerine İnceleme" konulu seminerde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Uğur Barış Karabulut: Kanal İstanbul 'Kanal' değil 'Kente Kanal' projesidir!

Başakşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Barış Karabulut, Kanal İstanbul Projesine dair çarpıcı açıklamalar ve sorularda bulundu...

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Şadi Yazıcı: Havaray için girişimlerimizi sürdürüyoruz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşan Türkiye programının canlı yayın konuğu oldu. Tuzla’daki gelişim ve değişimi dinleyenlerle paylaşan Başkan Yazıcı, sosyal medya kanalıyla iletilen soruları da yanıtladı.

Şehit üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesinin evi restore edilecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesine sahip çıktı.

Uğur Yazıcı Haberi

Uğur Yazıcı

Apartman Yapı İnşaat Turizm ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yazıcı ve Yaşar Okan Çelikel tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. Apartman Yapı İnşaat Turizm ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ikamet amaçlı konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Apartman Yapı İnşaat Turizm ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Nlok No:12 EGS Business Park Ofis...