29 / 04 / 2024

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.



İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkacak.

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu otel ABD Başkanı Donald Trump, ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Victoria's Secret melekleri Karolina Kurkova ile Adriana Lima ve dünyaca ünlü aktör Nicolas Cage gibi pek çok ünlü ismi ağırladı. Ahu Kerimoğlu'nun maddi sorunları nedeniyle satışa çıkardığı otel dünyanın en iyi otelleri arasında bulunuyor. Satılacak otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu. Özkan’ın oteli alarak yeni bir yatırıma soyunması ve farklı bir konsept ile Les Ottomans’ı İstanbul’a yeniden kazandıracak.

Konu hakkında konuşan Özkan Metal Kurucu Üyesi Uğur Özkan "Les Ottomans hem tarihi dokusu hem de lokasyonu ile İstanbul'un en iyi otellerinden biri. İhaleye çıkar çıkmaz teklif vereceğiz. Almamız durumunda, yeni bir yatırımla oteli daha faal hale geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından olan Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun 2006 yılında satın aldığı otel 60 milyonluk restorasyonla yeniden hizmete açıldı. Şimdiki değeri paha biçilemeyen otel açık artırma usulüyle satılıyor. İcra usulüyle satılan otelin yaklaşık 400 milyon liraya alıcı bulması gerekiyor.

Hotel Les Ottomans resmen 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!


Geri Dön