05 / 05 / 2024

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat adres 

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat adres 

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Bykara Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bykara Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şahintaş tarafından kuruldu.

Nira Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nira Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Behrem Uçar tarafından kuruldu.

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Uğur Can Erşik tarafından kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Uğur Köroğlu tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat adres 

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj...