04 / 05 / 2024

Uğurludağ toplu konut projeleri

Uğurludağ toplu konut projeleri

AK Parti Uğurludağ ilçe kongresinde konuşan milletvekili Salim Uslu yaptığı açıklamada çeltik fabrikası için önümüzdeki günlerde Pankobirlik’ten teknik bir heyetin ön inceleme için ilçeye geleceğini söyledi.

Salim Uslu'dan Uğurludağ'a toplu konut müjdesi!

AK Parti Uğurludağ ilçe kongresinde konuşan milletvekili Salim Uslu yaptığı açıklamada çeltik fabrikası için önümüzdeki günlerde Pankobirlik’ten teknik bir heyetin ön inceleme için ilçeye geleceğini söyledi

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı 1789 Ada 1 Parsel, 1790 Ada 1 Parsel Ve 1791 Ada 3 Parsele İlişkin Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Konya Tuzlukçu 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Tuzlukçu projesinde yer alan 126 konut kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi!

Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular sona eriyor.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Uğurludağ başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona erecek.

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

Uğurludağ toplu konut projeleri Haberi

Uğurludağ toplu konut projeleri


Ak Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, Uğurludağ ilçesine çeltik fabrikası, toplu konut sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacağını açıkladı.

AK Parti Uğurludağ ilçe kongresinde konuşan milletvekili Salim Uslu, çeltik fabrikası için önümüzdeki günlerde Pankobirlik’ten teknik bir heyetin ön inceleme için ilçeye geleceğini söyledi. Uslu, ilçeye çeltik fabrikası kurulmasıyla birlikte zengin ürün çeşitlemesi, istihdam ve fiyatların regüle edilmesinin sağlanacağını belirtti.


Uğurludağ’a ikinci bir müjdelerinin ise sentetik çim yüzeyli futbol sahası olduğunu anlatan Uslu, “Futbol sahamızın birinci etap çalışmaları için 700 Bin TL bugün Gençlik ve spor İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Sahanın 1.2 milyon TL’ye mal olacak olan tel örgüleri ve aydınlatması birinci etapta tamamlanacak. 500 bin TL’ye mal olacak sOyunma odası binası ve çelik kapalı tribünü ikinci etapta tamamlanacak. Ayrıca 1993 yılında başlanan...