07 / 05 / 2024

uhuru kenyatta idris güllüce recep tayyip erdoğan

uhuru kenyatta idris güllüce recep tayyip erdoğan

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kenya Nairobi'de Birleşmiş Milletler, Çevre Meclisi 1. Toplantısında Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta ile görüştü. Kenyatta, Güllüce aracılığıyla Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a selam iletti.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

Tuncer Kaplan İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti!

Başkan Tuncer Kaplan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile makamında Beypazarı İnözü Vadisi koruma amaçlı imar planı ve alınacak yardımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İdris Güllüce bugün Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Protokol İmza törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Protokol İmza Törenine katılacak. Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Protokol İmza Töreni Gümüşsuyu CVK Park Hotel'de saat 09:45'te gerçekleşecek...

Elmadağ'da dönüşüm zamanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce, protokol imza töreninde, kentsel dönüşüm alanında başlattıkları seferberliğe yeni bir halka daha eklediklerini söyledi. Kentsel dönüşüm kapsamında ilçedeki 2 bin 772 konut yenilenecek...

İdris Güllüce Elmadağ kentsel dönüşüm protokolü imza törenine katılıyor!

İdris Güllüce Elmadağ kentsel dönüşüm protokolü imza törenine katılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi yarın 10:15 de bakanlık makam katında atacakları imza ile dönüşüme start verecek.

İdris Güllüce, Yıldırım Belediyesi'nin dönüşüm çalışmalarına tam destek verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yıldırım Belediyesi ' nin kentsel dönüşüm yol haritasına tam destek verdi. İdris Güllüce, önümüzdeki aylarda çalışmaları yerinde göreceğini söyledi...

İdris Güllüce Galataport'un ÇED raporunu değerlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Galataport' projesi ile ilgili, "ÇED almış olmak hak demek değil. Biz sadece bu şartları yerine getirirseniz çevreye zarar vermiş olmazsınız demiş oluyoruz" dedi.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüm yörenin mimarisini yansıtacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sitesinde yer alan habere göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım töreninde yaptığı konuşmada köylerde de dönüşüm başlatacaklarını ifade etti...

İdris Güllüce bugün Başakşehir Belediye Başkanını ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin bugünkü programı belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün saat 11.30'da Başakşehir Belediye Başkanını ziyaret edecek.

İdris Güllüce: Deprem tecrübelerimizden faydalanın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta ile Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti.İdris Güllüce 'Deprem tecrübelerimizden faydalanın' dedi.

İdris Güllüce: Deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta’yı ve Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti. Güllüce, deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı diye konuştu.

uhuru kenyatta idris güllüce recep tayyip erdoğan Haberi

uhuru kenyatta idris güllüce recep tayyip erdoğan


Bakan İdris Güllüce ve Kenya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta  yaptığı görüşmede karşılıklı olarak iki ülke arasındaki işbirliklerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, BM Çevre Meclisi Bakanlar Kurulu toplantısına katıldı! Detaylar için tıklayın!


Türkiye'den Kenya'ya çevre desteği! Detaylar için tıklayın!
İdris Güllüce, Kenya'da hangi ülke mevkidaşlarıyla görüştü? Öğrenmek için tıklayın!


İdris Güllüce, Ekonomik İşbirliği Toplantısı'nı İstanbul'a davet etti! İstanbul'daki toplantı ne zaman yapılacak? Detayar için tıklayın!


Bakan Güllüce'den Akdeniz'deki kirlilik üzerine açıklama! Detaylar için tıklayın!


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Monako Prensi II. Albert ile ne görüştü? Öğrenmek için tıklayın!


Bakan Güllüce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği Devlet Başkanı Kenyatta’ya bir de hediye takdim etti. Devlet Başkanı Kenyatta da Başbakan Recep Tayyip...