29 / 04 / 2024

ukra inşaat ıspartakule projesi

ukra inşaat ıspartakule projesi

Ukra İnşaat ve Evra Group ortak girişimiyle inşa edilen Ukra Ispartakule projesi Ispartakule'deki Efes Sitesi'nin yanında yapılacak

Rodopman İnşaat Ispartakule projesi geliyor!

Rodopman İnşaat Ispartakule projesinde 428 daire ve 25 dükkan inşa edecek. İşte projenin detayları...

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Torkam İnşaat Ispartakule projesinin tüm detayları!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı, Ispartakule bölgesinde 724 daire ve 55 dükkandan oluşan proje inşa edecek...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin inşaatında son durum!

Toplam 448 bin 726 metrekare inşaat alanına sahip olan Emlak Konut Ispartakule Evleri projesi 1.849 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki hafriyatın yapıldığı Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin inşaatı başladı mı?

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap ihalesini Torkam İnşaat kazandı!

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesinin kazananı belli oldu. Toplam 47 bin 168 metrekare parsel alanına, 82 bin 336 metrekare inşaat alanına sahip olan arsada gerçekleştirilecek projede metrekare birim fiyatı yaklaşık 7 bin 287 TL olacak.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Emlak Konut GYO’nun Ispartakule Evleri ihalesini Balpa İnşaat aldı!

Emlak Konut GYO'nun Bahçeşehir’de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesini Balpa inşaat kazandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Bahçeşehir'de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davasında son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yaptığı açıklamada mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın 2013/605 Esas Anadolu 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde saat 15:00'te görülecek.

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...

Ukra İnşaat'tan yeni açıklama!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Ukra İnşaat'tan yeni Ukracity açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Ukra İnşaat da bugün Ukracity ile ilgili yeni bir açıklama yaptı...

ukra inşaat ıspartakule projesi Haberi

ukra inşaat ıspartakule projesi

Ukra İnşaat ve Evro Group, 25 Temmuz 2012 tarihinde Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'ndan Ispartakule'deki 46 bin 245 metrekarelik üç parseli 58 milyon TL'ye satın aldı. Ortak girişimde Ukra İnşaat'ın yüzde 80, Evra Group'un yüzde 20'lik payı bulunuyor. 



Önümüzdeki Eylül ayının ilk yarısında inşaatına başlanacak olan Ukra Ispartakule projesinde 1000 konut yer alıyor. Projenin diğer bilgileri önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Ukra'nın yeni projesi Ispartakule'deki Efes Sitesi'nin doğusunda yükselecek. Ukra Ispartakule projesinin çevresinde Patara Sitesi, Efes Sitesi, Avrupa Konutları Ispartakule 1, Avrupa Konutları Ispartakule 2, Olimpos Sitesi yer alıyor. 


0 212 699 99 60


http://www.ukrainsaat.com/


Sinem...