02 / 05 / 2024

ukra inşaat son durum

ukra inşaat son durum

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yaptığı açıklamada mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın 2013/605 Esas Anadolu 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde saat 15:00'te görülecek.

Ukracity mağdurları açlık grevine başlıyor!

Ukracity'nin devir çalışmaları sürerken sessiz kalmayı seçen ve inşaat mağdurları Ukra mağdurları devir sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle sessizliğini bozdu ve Esenyurt'ta çadır kurarak açlık grevine başlama kararı aldı...

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

İnşaat sektöründe büyük atılım!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat, son 25 yılda şaha kalktı. 1999 Marmara depreminin ardından inşaat ve konut sektörü büyük bir dönüm noktası yaşadı. Markalı konut, kentsel dönüşüm, sosyal konut, yabancıya satış gibi gelişmelerde sektör şahlandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

İnşaat son çeyrekte pozitif tarafa geçecek!

THBB, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2019 Kasım Ayı Raporu’nu açıkladı...

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi inşaatı hızla yükseliyor!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Modern Sanayi Sitesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, 382 adet dükkanın kaba inşaatını 2019 sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Isparta Çayboyunda Emre Mahallesi köprüsü kavşağında hayata geçirilen Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor! İşte son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı son sürat devam ediyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek olan modern kompleks Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

ukra inşaat son durum Haberi

ukra inşaat son durum


Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yeni bir açıklama yaptı. Ukra İnşaat mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.


İşte Ukra İnşaat tarafından yapılan o açıklama:


Sayın Müşterilerimiz,

Şirketimize 10.07.2014 tarihinde Mahkeme tarafından 1 yıllık iflas erteleme kararı verilmiştir. Bu sürenin uzatılması amacıyla 06.07.2015 tarihinde Mahkemeye müracaat edilmiş ve 10.07.2015 tarihinde Mahkeme tarafından uzatma talebimiz kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verilmiştir. Mahkeme tarafından henüz duruşma günü verilmemiş olup duruşma günü verildiğinde sizlerle paylaşılacaktır.

Saygılarımızla...



Reklam filmlerinde Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü isimlerini oynatan ve bozulan mali yapısını düzeltemeyince Aralık 2012'de iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat 378 ofislik Ukra Han Plus, 800 konutluk Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan...