28 / 07 / 2024

ukra projesi fikirtepe

ukra projesi fikirtepe

Depreme karşı eski binaların yıkılıp yeniden yapılması için ilk somut adım İstanbul Kadıköy ilçesi Fikirtepe Mahallesi'nde atıldı. Buradaki daire sahiplerine parselleri birleştirmeleri halinde emsali 4'e kadar çıkaran ve yükseklik sınırını kaldıran imar h

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

İşte 10 adımda Fikirtepe Kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2010'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen ve kat malikleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle yeterli miktarda ilerleyemeyen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tamamlayacak.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına bu genelgeyi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ülkemizde yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına aslında bu genelgeyi yapmış olduk, bu kanun düzenlemesini Meclisimizden çıkarmış olduk" dedi...

Fikirtepe'de geniş aileler için 6 konut projesi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı Fikirtepe'de geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle proje üretilmeye devam ediliyor. İşte 4+1 dairelerin yer aldığı 6 konut projesi...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda ödeme kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın lansman fiyatlarıyla satışı tüm hızıyla devam eden projesi Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de yükseliyor. 

Fortis Sinanlı 2017 Mayıs fiyatları!

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Fortis Sinanlı projesi, Fikirtepe metrobüs durağının hemen önünde yer alıyor. Projede güncel fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

ukra projesi fikirtepe Haberi

ukra projesi fikirtepe

Bununla ilgili düzenleme İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden muhalefet partilerinin de desteğiyle oybirliğiyle geçti. Yüzde 95 alanın özel mülkiyet olduğu, 1500 dönümlük alana sahip Fikirtepe'de inşaat şirketleri, halkı kendisiyle çalışmaya ikna etmek için semtte ofis kurdu. Fikirtepe'yle ilgilenen şirketlerden biri de markalı konutlar inşa eden Ukra.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz, İstanbul'un keşmekeşlikten çıkıp bir dünya şehri haline gelmesinde Fikirtepe'nin katkısının büyük olacağını söyledi. İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının mihenk taşının Fikirtepe olduğunu dile getiren Yavuz, "Eğer Fikirtepe'de kentsel dönüşüm başarılırsa İstanbul'da başarılır. İstanbul'a bu zaferi kazandırmak zorundayız ki insanlar bu değişime inansın ve destek versin. Ufak ayrıntılara girerek olayın asıl boyutundan uzaklaşırsak İstanbul da Fikirtepe de kaybeder." dedi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını daha önce de yaptıklarını...