06 / 05 / 2024

ukracity imza

ukracity imza

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Ukracity için özel teknik rapor hazırlatılacak!

Esenyurt'taki sıkıntılı projelerden olan ve inşaatı yarım kalan Ukracity projesinde imza sayısı 110'a ulaşmıştı. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri yaptıkları açıklamada Ukracity projesi için özel teknik rapor hazırlatılacağını belirtti.

Ukracity projesinde son durum ne?

Esenyurt'taki imar krizine takılan Ukracity projesinde devir işlemleri sürüyor. UKOM Yönetimi son yaptığı açıklamada, Ukra İnşaat'ın Ağustos gibi imza işlerinin tamamlanmasını planladığını belirtmişti. Peki Ukracity projesinde son durum ne?

1984 yılında Tüp Geçit ve İstanbul Metrosu için ilk imza atılmış!

1984 yılında Tüp Geçit ve İstanbul Metrosu için ilk imza atılmış. İstanbul Metrosu ve Tüp Geçit Projesi'nin fizibilite anlaşması, ABD adına Ankara Büyükelçisi'yle yapılmış ve proje masraflarını ABD karşılayacakmış.

Besa Kule'de iklimlendirme için özel çalışmalara imza atılıyor!

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti.

Çankaya, Yaşamkent ile bir ilke imza atıyor!

Katılımcı belediyecilik ve vatandaş odaklı hizmeti her projesinin odağına koyan Çankaya Belediyesi. Yaşam kent'te hayata geçirdiği uygulama ile Türkiye'de bir ilke imza attı.

Ali Kılıç: M’Expo için 500 bin imza toplayacağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnaflarla, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Ali Kılıç, M’Expo projesi için Maltepelilerin desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek “500 bin imza toplayacağız” dedi

Ali Kılıç: M’Expo için 500 bin imza toplayacağız!

550 bin nüfusluk Maltepe’nin çok önemli sorunları olduğuna dikkat çeken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’Expo projesi için Maltepelilerin desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek “500 bin imza toplayacağız” dedi.

Dila Gökalp Architects dönüşüm projelerine imza atıyor!

Dila Gökalp Architects (DGA), değişen çalışma alışkanlıklarının çağımıza uygun ofis mekanları ile olan bağlantısından yola çıkan ve "adaptive reuse" olarak da adlandırılan dönüşüm projelerine imza atıyor.

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına randevu!

Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 tarihinde protesto etmişti. Ukracity mağdurlarının yapmış olduğu eylem sonuç verdi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ukracity mağdurlarına randevu verdi.

Ukracity mağdurları Esenyurt'a çadır kurdu!

Ukracity mağdurları iki yıl önce teslim edilmesi gereken Ukra City'i teslim etmediği gerekçesi Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için Esenyurt'ta eylem yapıyor.

Ünlü sanatçı Trump AVM'de imza günü düzenledi!

Plâcido Domingo, hayranlarıyla İstanbul'daki konserinden önce Trump AVM'deki D&R'da düzenlenen imza gününde buluştu. Albümünü imzalayan sanatçı, ricaları geri çevinneyip bazı hayranlanyla fotoğraf da çektirdi.

ukracity imza Haberi

ukracity imza


Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. Uzun zamandan beri sessiz kalan Ukracity mağdurları devir sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle sessizliği bozmuş ve Esenyurt Belediyesi önünce ufak çaplı bir eylem gerçekleştirmişti.


UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı. İşte UKOM'un açıklaması...


Sayın UKOM komşularımız;

Uzun zamandır yapmış olduğumuz ikili görüşmeler neticesinde ekte görmüş olduğunuz listeyi hazırlamış bulunmaktayız. Bu listedeki isimler henüz imza atmayan toprak sahiplerinin listesidir. Bu listedeki bulanık olan bölüm ise telefon numaralarıdır. Şu an için numaraları gizliyoruz ancak doğru bilgilere ulaşıldığı an(imza atmama sebepleri gerçekten Ukra ya da Özyurtlar tarafından mağdur ediliyor olmaları mı yoksa çok daha fazla pay almak için imza atmayı kabul etmiyor oldukları mı)...