17 / 05 / 2024

ulaşım projelerinin arsa fiyatlarına etkisi

ulaşım projelerinin arsa fiyatlarına etkisi

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İzmir'de 170 milyon dolar yatırım değeriyle İŞ GYO tarafından yaşama geçirilen Ege PERLA'nın yüzde 70'i satıldı. Projenin son derece doğru bir yatırım olduğunu belirtti..

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan proje 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım bilgilerine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yer alıyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım!

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Kasım ayında satışa çıkması planlanan proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

ulaşım projelerinin arsa fiyatlarına etkisi Haberi

ulaşım projelerinin arsa fiyatlarına etkisi

İzmir'de 170 milyon dolar yatırım değeriyle İŞ GYO tarafından yaşama geçirilen Ege PERLA'nm yüzde 70'i satıldı. Projenin son derece doğru bir yatırım olduğunu belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "3. Köprü, Çanakkale ve İzmit Körfezi geçişleri tüm sektörlere olumlu katkı sağlayacak yatırımlardır. Bu altyapı çalışmaları tüm Güney, Doğu Marmara ve Kuzey Ege'yi etkileyecek 3 ayrı geçiş noktası teşkil etmekte ve büyük bir çember oluşturmaktadır. Büyük resme baktığımızda bu yatırımların pek çok sektöre fayda sağlayacağını, etkisinin büyük olacağını öngörebiliriz" dedi. 


'İzmir değerlenecek' 

Bu ulaşım akslarının Ege Bölgesi ve İzmir üzerinde yaratması beklenen olumlu etkileri göz önüne alarak, Ege PERLA'da 32 adet üniteyi, gelecekteki değer artışlarından faydalanmak üzere yatırım amaçlı olarak tutma kararı aldıklarını kaydeden Tanes, "İzmir'in bölge içindeki konumu daha da...