03 / 05 / 2024

Ulaşlar Turizm çağ 1 yapı mahkeme

Ulaşlar Turizm çağ 1 yapı mahkeme

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 24 Aralık'a ertelendi.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Koçlar Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Koçlar Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 TL sermaye bedeli ile açıldı.

Alsaçlar Turizm Eğitim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alsaçlar Turizm Eğitim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı.

Ulaşlar Turizm rotayı inşaat sektörüne çevirdi!

Ulaşlar Turizm, Rusya krizinin yarattığı zararın ardından, rotayı inşaat sektörüne çevirmek zorunda kaldı. Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Ulaşlar Turizm çağ 1 yapı mahkeme Haberi

Ulaşlar Turizm çağ 1 yapı mahkeme

Ulaşlar Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin davacı bulunduğu, T.C.Ankara 8.Asliye Ticaret Mahkemesinde 2014/680 esas sayılı dosyası (T.C.Ankara 17.Asliye Ticaret Mahkemesi-2011/248 esas sayılı dosya) üzerinden Çağ 1 Yapı İnş. Tur. Madencilik Tic.ve San. A.Ş. aleyhine açılmış olan menfi tespit davasının 16.10.2014 tarihli 16 numaralı celsesinde;


1-Bilirkişi ikinci ek raporu okundu, birer örnekleri elden taraf vekillerine tebliğ edildi.

2-6545 sayılı Kanun ile değişik 5235 sayılı Adli Yargı İlk Derece Mahkemeleri ile Bölge Adliye Mahkemelerinin Kuruluş Görev ve Yetkileri hakkında kanunun 5. maddesinde yapılan düzenleme ve HSYK 1. Dairesinin 26.08.2014 tarih ve 1876 sayılı kararı gereğince bu davanın heyet tarafından görüşülmesine, bundan sonraki işlemlerin heyetçe yürütülmesine,


Bu nedenle duruşmanın 24.12.2014 gününe bırakılmasına karar...