02 / 05 / 2024

ülkelerin en pahallı evleri

ülkelerin en pahallı evleri

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 25 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

Dolar karşısında en çok TL değer kaybetti? Avrupa ne yapıyor, biz ne yapmalıyız?

IMF güçlü dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimleri sıralarken, ülkelerin güçlü dolar hareketi karşısında ne yapması gerektiğini ele alan bir makale yayınladı.

Brent petrol son 4 ayın en düşük seviyesine geldi! Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Dünya üzerinde pandemiyle başlayan ekonomik daralma, Rusya Ukrayna savaşıyla iyice ipleri gerdi. Dünyanın en büyük ekonomisi ABD başta olmak üzere diğer ülkelerin ekonomilerinde beklenen resesyon endişesi brent petrol fiyatlarını son 4 ayın en düşük seviyesine çekti.

Avrupa tüm doğal gazı satın alıp fakir ülkelerin önünü kesiyor iddiası: İTO Başkanı uyarmıştı

Ameriknın en köklü gazetelerinden Wall Street Journal, Rusya'nın rubleyle gaz ödemesi talebini reddeden Avrupa'nın alternatif ülkelerdeki doğal gazın tamamını satın aldığını iddia etti. Avrupa'nın bu adımının fakir ülkelerin önünü kestiği ifade edildi.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

En yüksek altın rezervine sahip ülkeler!

Dünya Altın Konseyi, ülkelerin altın rezervlerini açıkladı. Türkiye, Nisan ayında en yüksek altın rezervine sahip ülkeler arasındaki yerini korudu.

Kiracılar ve iş verenler dikkat!

COVİD-19 virüsü sebebiyle ülkelerin en çok ekonomileri etkilendi. Devlet bu dönem içerisinde kiracılar ve iş verenlere fırsatlar sundu.

Çevre dostu yapılarla konutlarda enerji verimliliği!

5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında açıklamalar yapan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Çevre dostu enerji verimli binalar gelecekte ülkelerin en önemli gündemi olacak” dedi.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Gayrimenkule en çok ABD’liler ve Almanlar yatırım yaptı!

RE360 Gayrimenkul Buluşması'na katılan Jll Uluslararası Sermaye Grubu yöneticisi Fadi Moussalli, gayrimenkul sektörlerine en fazla yatırım yapan ülkelerin Almanlar ve ABD'liler olduğunu söyledi.

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul'un konutta en pahallı ilçesi belli oldu. Boğaz'a nazır semt Beşiktaş'ta metrekare fiyatı 10 bin 792 TL'ye ulaştı.

Konutta en pahallı 50 ilçe!

Türkiye genelinde konut ortalama metrekare değerleri incelendi. Ortaya çıkan sonuçlara göre en pahallı konutlar kıyı kesimlerinde bulunuyor. Listenin en başında Beşiktaş yer alıyor...

ülkelerin en pahallı evleri Haberi

ülkelerin en pahallı evleri

Japonya: Dağın eteklerinde, bambu ormanı içindeki bu eve sahip olmak isteyenler 9 milyon doları gözden çıkarmak zorunda.




Norveç'te 9.5 milyon dolara alıcısını bekleyen bu İngiliz mimarisine sahip ev, Bergen şehrinde bulunuyor.





Meksika'da Cabo San Lucas'taki bu villa, 13.5 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.





Hindistan'ın Mumbai kentindeki 14 yatak odalı video 21.8 milyon dolarlık fiyatıyla satış listesinde bulunuyor.





Bahamalar'daki Cennet Adası'nda kendi golf sahip olan ev 22 milyon dolara sahibini bekliyor.





Almanya'da Lorelei Vadisi'ndeki içinde bir de havuz bulunan bu villaya sahip olmak için 22.3 milyon dolara ihtiyacınız var.





Filipinler'deki 9 yatak odalı bu evin fiyatı 22.5 milyon dolar...





Brezilya'nın Sao Paolo kentindeki 'L'essence Jardins' apartmanının fiyatı 23 milyon dolar...





Avustralya'daki bu evin fiyatı 30 milyon dolar...





Kanada'da doğayla iç...