06 / 05 / 2024

Ülker Ailesi nereli

Ülker Ailesi nereli

Yıldız Holding ve Ülker'in patronu Murat Ülker, baba toprağı Kırım'da cami yaptırdı. Murat Ülker'in sponsorluğunda yaptırılan Körbek Camii, Kırım'da faaliyet gösteren Erbek İnşaat tarafından inşa edildi.

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

O Ülker Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O Ülker Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Oruç Ülker Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Atila Sertel'den İzmir'deki şehit ailesi için ev sözü!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Şehit Nuh Özdemir'in ailesi için yapılacak evin inşaatına başlandı!

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman Besni'deki fakülte inşaatını durdurdu!

Besni ilçesine sağlık ocağından okula, camiden taziye evine kadar birçok alanda sayısız eserler bırakan Merinos’un Besni’ye yatırımı olan Mimarlık Fakültesi’nin yakınına beton santrali yapılmasına Erdemoğlu Ailesi tepki gösterdi.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ülker Ailesi nereli Haberi

Ülker Ailesi nereli


Ülker ve Yıldız Grubu'nun sahibi Murat Ülker, babasının göç ettiği Kırım'ın Aluşta şehrinin İzobilnoye köyünde cami yaptırdı. Murat Ülker'in sponsor olduğu cami inşaatını Kırım'da faaliyet gösteren Erbek İnşaat gerçekleştirdi. 


Körbek Camii, Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Başkanı Refat Çubarov, Erbek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar, Kırım Müftüsü Emirali Ablayev, Aluşta Belediye Başkanı Stanislav Kot ve Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Kırım Koordinatörü Mevlüt Seyhan'ın katıldığı törenle 20 Haziran 2014 Cuma günü kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 


Körbek Camii'nin özelliği!


Caminin yeri için seçilen alanda 18 Mayıs 1944 sürgünü öncesinde Murat Ülker'in dedesi ve caminin son imamı Devlet Hacı İslam'ın adını taşıyan bir caminin bulunuyordu. 


Kırım Müftülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, modern selçuk tarzında inşa edilen cami iki katlı ve 500 kişiye hizmet verecek...