02 / 05 / 2024

Ülker Çikolata Sanayi

Ülker Çikolata Sanayi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SAF GYO sermayesinin yüzde 26,15'ini temsil eden payların Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişin rekabet kurulu başvurusunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Ülker tarafından kuruldu.

Yenibir Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenibir Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İlker Öztürk ve Übeyde Bolat ortaklığında kuruldu.

Artline Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artline Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Akülker, Şirin Torhan ve Turgut Usta ortaklığında kuruldu.

Koskar 78 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parçaları Hırdavat Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Koskar 78 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parçaları Hırdavat Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Ülker Çikolata Sanayi Haberi

Ülker Çikolata Sanayi

Akiş GYO, SAF GYO sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Ülker Çikolata Sanayisine ait olan paylarını devraldı.



Akiş GYO Açıklama;


05.06.2015 ve 19.06.2015  tarihli KAP açıklamalarımıza konu olan SAF GYO  A.Ş. ("SAF GYO") sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding A.Ş, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ülker Çikolata Sanayi A.Ş.'ne ait payların Şirketimiz ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişkin 19.06.2015 tarihli Rekabet Kurumu başvurumuza istinaden  Rekabet Kurulu'nun 14.07.2015 tarih ve 15-30/447-134 Sayılı kararı ile izin verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım...