03 / 05 / 2024

Ülker SAF GYOyu Akköke devrediyor

Ülker SAF GYOyu Akköke devrediyor

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Akiş GYO, SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO) ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı. Söz konusu hisseler arasında Murat Ülker ve Ahsen Özokur'un da payı bulunuyor.

SAF GYO'nun yüzde 26'sını Akiş GYO devraldı!

Yıldız Holding A.Ş., Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesinin %26,15’ilik payları Rekabet Kurulu izni doğrultusunda Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredildi.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF GYO sermayesinin %26,15’ine tekabül eden paylarını Akiş GYO ve Sayın Ali Raif Dinçkök’e devretti.

Gözde Girişim, SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya sattı!

MURAT Ülker'in patronu olduğu Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren Gözde Girişim, SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya 2.47 milyon dolara sattı.

Ülker, SAF GYO'yu Akkök'e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO'nun yüzde 26'smı Akkök'e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor.Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’yu Akkök’e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Rozi Fabrika Binası ekspertiz raporu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bu akşam yaptığı açıklamada,revize edilmiş Rozi Fabrika Binası Ekspertiz Raporunu paylaştı. İşte şirketin açıkladığı rapor...

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Mecidiyeköy İş Merkezi Ekspertiz raporu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bu akşam yaptığı açıklamada, revize edilmiş Mecidiyeköy İş Merkezi 6 Bağımsız Bölüm Ekspertiz raporunu paylaştı. İşte rapor...

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den ekspertiz raporu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bu akşam yaptığı açıklamayla revize edilmiş 6 Adet Bağımsız Bölüm ve Sosyal Tesis Ekspertiz Raporu'nun detaylarını duyurdu

Saf GYO 2014 bağış rakamını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı için bağış rakamını yayınladı.

Saf GYO 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak.

Ülker SAF GYOyu Akköke devrediyor Haberi

Ülker SAF GYOyu Akköke devrediyor


Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı. Yıldız Holding, Murat Ülker ile Ahsen Özokur’un payları Akkök Grup’a geçecek. United Biscuits alımının ardından Ülker Grubu’nun üst düzey yöneticileri bazı varlıklarını elden çıkartabileceklerini bildirmişti. Saf GYO’da, Dinçkök grubunun yanı sıra, Sinpaş’ın da hisseleri bulunuyor. Saf GYO’nun yüzde 33.06 hissesi borsada işlem...