08 / 05 / 2024

Ulu İnşaat tatil köyü yapıyor

Ulu İnşaat tatil köyü yapıyor

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar yarım gün mü? İşte 22 Nisan Cuma günü detayları

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Pazartesi günü okullar tatil mi?

İstanbul ve birçok ilde yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü okullar tatil edilmişti. Yoğun kar yağışının devam etmesi ile birlikte Pazartesi günü de okullar tatil edilecek mi? İşte son durum...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 2067'ye uzatıldı!

Tek-Art İnşaat'ın portföyünde olan Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 21 Aralık 2067 tarihine kadar uzatıldı... 

Ulu İnşaat, konkordato istedi!

Antalya'nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Ulu İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

Ulu İnşaat tatil köyü yapıyor Haberi

Ulu İnşaat tatil köyü yapıyor

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Ramazan Bayramı ile birlikte hizmete girecek tatil köyü tamamlandığında 20 milyon liraya mal olacak. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu. nükleerle bilinci sınıl' tatil köyünü yan yana getirdik. İspanya'da benzer projeler var. Bizim hiçbir endişemiz yok. Buranın bir turizm cenneti olacağına inanıyoruz." dedi. Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu, tatil köyünün Rusların talebi üzerine inşa edildiğini fakat Rusların ortaklığının söz konusu olmadığını belirterek, " Tamamen Ulu İnşaat'ın kendi projesi. 


Buraya 20 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. Rus ortaklığımız yok ama Rusların böyle bir yere ihtiyacı olduğuna yönelik talepleri var. Nükleer santrali kuracak olan Akkuyu MİS. burada...