03 / 05 / 2024

Ulu İnşaat

Ulu İnşaat

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin yapımında emeği olan Libya ve Rusya'da başarılı projelere imza atan Ulu Grup'un Antalya manzaralı lüks konutlarını satışa çıkardı.Yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak 'Panorama Konutları' 2 etaptan oluşacak.

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Ulu İnşaat, konkordato istedi!

Antalya'nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Ulu İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Panorama Park Antalya fiyatları!

Ulu İnşaat imzasıyla Antalya'da hayata geçirilecek olan Panorama Park Antalya projesi tek blok olarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Panorama Park Antalya fiyat listesi!

Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panorama Park projesi Antalya'da yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte, Panorama Park Antalya fiyat listesi..

Panorama Park Antalya'da peşinde yüzde 22 indirim! Yeni proje!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilecek Panorama Park projesi tek bloklu mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aksoylu tarafından kuruldu. 

Ulu İnşaat, Panorama Evleri ile iddialı!

Ulu İnşaat, Antalya Masadağı'nda iki etaptan oluşan Panorama Evleri'nin inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Panorama Evleri 2017'de teslim!

Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu,"Başarımız tesadüf değildir ve iddialıyız. Konut alanın da bir Türkiye markası olacağız. Bölgede Panorama Evleri 2 'yi hayata geçiriyoruz. 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacak projeden 20 dairenin satışını gerçekleştik.'' dedi.

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatlar!

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatları 2+1'lerde 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. Antalya Kepez'de yükselen Panorama Evleri projesinin ilk etabı 2017 sonunda teslim ediliyor...

Antalya Panorama Evleri'nde satışlar başladı! 2+1'ler 380 TL'ye!

Ulu İnşaat'ın Antalya ili, Kepez'de 2 etaptan oluşan yeni projesi olan Panorama Evleri'nde lansman dönemi fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede 2+1'ler 380 TL'den başlıyor.

Ulu İnşaat Haberi

Ulu İnşaat

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin yapımında emeği olan Libya ve Rusya'da başarılı projelere imza atan Ulu Grup'un Antalya manzaralı lüks konutlarını satışa çıkardı.


Antalya'da 5 kardeşin birlikte yönettiği Ulu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu, Kepez ilçesinde 260 metre rakımlı, Bölge Hastanesi ve Kuzey Çevre Yol'nun geçeceği Masadağı'nda Antalya manzaralı 2 etaptan oluşan lüks 'Panorama Konutları' inşa ettiklerini söyledi. Yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak 1. Etap Panorama konutlarının 152, 2. Panorama Konutları'nın da 159 daireden oluştuğunu belirten Ulu, 'aidatsız' ve sürekli teknik servis veren konforlu bir yaşam alanı oluşturacaklarını belirtti. Projede daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Dünya