15 / 05 / 2024

Ulubey Cezaevi projesi

Ulubey Cezaevi projesi

Ordu Ulubey Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürülüyor. Ordu'da Adalet Bakanlığı tarafından kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binası, silah fabrikasına dönüştürülerek ilçe ekonomisine katkı sağlayacak.

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Gerede'deki cezaevi projesi 2020'de bitiyor!

Bolu'nun Gerede ilçesinde yapımına başlanan bin 500 mahkum kapasiteli cezaevi projesi 2020'de tamamlanacak.

Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi iptal edildi!

Bayrampaşa Eski Cezaevi’ni kapsayan kentsel dönüşüm planları idare mahkemesi tarafından iptal edildi.

Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi Bayrampaşa'ya değer katacak!

Bayrampaşa’nın çehresini baştan sona değiştirecek eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Bayrampaşa Eski Cezaevi dönüşüm projesi Şubat sonunda başlıyor!

Bayrampaşa'daki Eski Cezaevi binası 2009 yılında Silivri'ye taşınmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından takas yöntemiyle ÎBB'ye devredilen arazi İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla Bayrampaşa Belediyesi'ne kentsel dönüşüm çalışması yapılmak üzere tahsis edildi.

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Ulubey Cezaevi projesi Haberi

Ulubey Cezaevi projesi

Ordu'da, kamuoyunda "Medyum Memiş" olarak bilinen Mehmet Memiş'in de bir dönem hükümlü olarak cezasını çektiği ve Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binası, silah fabrikasına dönüştürülerek ilçe halkının ekmek kapısı haline gelecek.


Yıllarca binlerce hükümlüye ev sahipliği yapan ve içerisinde hükümlülerden kalan anıların izlerini taşıyan cezaevi binası, Ulubey Belediyesi ve özel bir firma tarafından hazırlanan ortak projeyle yeni dönemde silah fabrikası olarak hizmet verecek. 


Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu cezaevi binasının 1988 yılında ilçelerinde cezaevi olarak açıldığını ve 2008 yılında Adalet Bakanlığı tarafından kapatıldığını söyledi.


Cezaevinin kapanmasının ardından binanın İlçe Jandarma Komutanlığı'nın hizmetine sunulduğunu anlatan Türkcan, yaptıkları görüşmelerin ardından yedi yıldır atıl durumda bulunan binanın, ilçenin ekonomisine katkı sunacak şekilde değerlendirilmesinde...