15 / 05 / 2024

Ulubey Cezaevi

Ulubey Cezaevi

Ordu Ulubey Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürülüyor. Ordu'da Adalet Bakanlığı tarafından kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binası, silah fabrikasına dönüştürülerek ilçe ekonomisine katkı sağlayacak.

Ulubey kura sonucu 26 Eylül 2018!

Ulubey kura sonucu 26 Eylül 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 126 adet daire bulunuyor.

TOKİ Uşak Ulubey kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinde yer alan dairelerin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ulubey kura sonuçları 26.09.2018!

TOKİ Ulubey kura sonuçları 26.09.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet daire yer alıyor.

Uşak Ulubey TOKİ kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Uşak Ulubey kura çekilişi 26 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinin kura çekilişi 26 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Cezaevi inşaatlarına ilişkin 2 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yapımına başlandığı halde tamamlanamayan cezaevi inşaatları ile ilgili yazılı soru önergesi hazırladı..

Ulubey Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey Yapı Anonim Şirketi Emrah Yüce tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'i tamam!

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi. Yavuz, "Burada da 560 tutuklu hükümlü barındırılacak" şeklinde konuştu.

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu Ulubey'de maddi durumu olmayan aileler ev sahibi oldu!

Ordu Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediyesi tarafından maddi durumu olmayan bir aile ev sahibi oldu. Kirazlık Mahallesi'nde yaşayan Duriye Eren yeni evine kavuştu.

Ulubey Cezaevi Haberi

Ulubey Cezaevi

Ordu'da, kamuoyunda "Medyum Memiş" olarak bilinen Mehmet Memiş'in de bir dönem hükümlü olarak cezasını çektiği ve Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binası, silah fabrikasına dönüştürülerek ilçe halkının ekmek kapısı haline gelecek.


Yıllarca binlerce hükümlüye ev sahipliği yapan ve içerisinde hükümlülerden kalan anıların izlerini taşıyan cezaevi binası, Ulubey Belediyesi ve özel bir firma tarafından hazırlanan ortak projeyle yeni dönemde silah fabrikası olarak hizmet verecek. 


Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu cezaevi binasının 1988 yılında ilçelerinde cezaevi olarak açıldığını ve 2008 yılında Adalet Bakanlığı tarafından kapatıldığını söyledi.


Cezaevinin kapanmasının ardından binanın İlçe Jandarma Komutanlığı'nın hizmetine sunulduğunu anlatan Türkcan, yaptıkları görüşmelerin ardından yedi yıldır atıl durumda bulunan binanın, ilçenin ekonomisine katkı sunacak şekilde değerlendirilmesinde...