04 / 05 / 2024

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm Altındağlıların rahatça faydalanacakları spor merkezleri inşa ediyor. Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz yıllarda Altındağ'ın farklı mahallelerine pek çok spor tesisi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sporun yaşam standartlarını yükselttiğini ve kaliteli bir hayat döngüsü sağladığını belirterek, "Ulubey'e yaptığımız yeni stadı amatör spor kulüplerinin kullanımına açtık. Şimdiden yoğun kullanılmaya başlandı. Bu da beni çok mutlu ediyor. Hem modern hem de çok fonksiyonlu tesisler yapıyoruz. Kişisel dönüşüm ve değişimin önemli etkenlerinden birisi de şüphesiz spordur. Özellikle çocuklarımızın sporla ilgilenmesi çok önemli. Gençlik merkezlerimiz aracılığı ile Altındağlı çocukları sporun pek çok dalı ile tanıştırıyor ve bu alanda yetişmelerini sağlıyoruz. " diye konuştu.


Ulubey stadı Eylül'de açılacak

2018 yılında inşaatı tamamlanan Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması hedefleniyor. Şimdiden amatör kulüpler tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlanan stad, Altındağlı çocuklar ve gençler için de büyük fayda sağlayacak.

Ulubey Mahallesine futbol antrenmanı ve maç amaçlı yapılan spor tesisinde, 500 kişilik tribün de bulunuyor. 


Geri Dön