23 / 05 / 2024

Altındağ Ulubey Stadı açıldı mı

Altındağ Ulubey Stadı açıldı mı

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Altındağ’a 2 aile sağlığı merkezi geliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Altındağ Belediyesi'nden imara uygun konutlar için teşvik!

Altındağ Belediye Meclisi'nden geçen karara göre; Önder ve Ulubey mahallelerinde konut yapacak olan müteahhitlerden, belediye hizmet bedeli olarak ücretlerde yüzde 50 indirim yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nden müteahhitlere harç indirimi!

Altındağ Belediyesi, bu seferde müteahhitlere büyük kolaylıklar sundu. Ulubey, Önder ve Hacılar mahallelerinde görev yapan müteahhitlerin ödediği ücretlerde ve harçlarda indirime gidildi. Amaç yapılaşmaya hız kazandırmak…

Ankara Altındağ'da 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediyesi'nin Ulubey Mahallesi'nde sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında son olarak 650 gecekondunun yıkımı gerçekleştirildi

Altındağ Ulubey'de 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’da 45 binden fazla gecekonduyu, kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ulubey Mahallesi’nde 2 ay gibi kısa bir zamanda 650 gecekondunun yıkımına imza attı.

Altındağ kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesinde başladığı yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Altındağ Önder ve Ulubey'de yıkım çalışmaları sürüyor!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarına devam ediyor. Önder Mahallesi'nde ise 900 kaçak yapının yıkımı devam ediyor.

Ankara'da Altındağ'da 45 binden fazla gecekondu yıkıldı!

ANKARA'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesi'nde başladığı yıkını çalışmalarına devam ediyor. Altındağ'da 45 binden fazla gecekonduyu yıktı.

Altındağ'da 10 yıldır yıkım yapılıyor!

Altındağ Belediyesi, Önder ve Ulubey Mahallesi’nde kararlı yıkım çalışmasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız yıkım yapmayı sürdürüyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin

Ankara Altındağ'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesinde başladığı yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Altındağ Ulubey Stadı açıldı mı Haberi

Altındağ Ulubey Stadı açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm Altındağlıların rahatça faydalanacakları spor merkezleri inşa ediyor. Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz yıllarda Altındağ'ın farklı mahallelerine pek çok spor tesisi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sporun yaşam standartlarını yükselttiğini ve kaliteli bir hayat döngüsü sağladığını belirterek, "Ulubey'e yaptığımız yeni stadı amatör spor kulüplerinin kullanımına açtık. Şimdiden yoğun kullanılmaya başlandı. Bu da beni çok mutlu ediyor. Hem modern hem de çok fonksiyonlu tesisler yapıyoruz. Kişisel dönüşüm ve değişimin önemli etkenlerinden birisi de şüphesiz spordur. Özellikle çocuklarımızın sporla ilgilenmesi çok önemli. Gençlik merkezlerimiz aracılığı ile Altındağlı çocukları sporun pek çok dalı ile tanıştırıyor ve bu alanda yetişmelerini sağlıyoruz. " diye konuştu.


Ulubey stadı Eylül'de...