18 / 05 / 2024

ulubey stadı ne zaman açılacak

ulubey stadı ne zaman açılacak

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

ulubey stadı ne zaman açılacak Haberi

ulubey stadı ne zaman açılacak

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm Altındağlıların rahatça faydalanacakları spor merkezleri inşa ediyor. Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz yıllarda Altındağ'ın farklı mahallelerine pek çok spor tesisi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sporun yaşam standartlarını yükselttiğini ve kaliteli bir hayat döngüsü sağladığını belirterek, "Ulubey'e yaptığımız yeni stadı amatör spor kulüplerinin kullanımına açtık. Şimdiden yoğun kullanılmaya başlandı. Bu da beni çok mutlu ediyor. Hem modern hem de çok fonksiyonlu tesisler yapıyoruz. Kişisel dönüşüm ve değişimin önemli etkenlerinden birisi de şüphesiz spordur. Özellikle çocuklarımızın sporla ilgilenmesi çok önemli. Gençlik merkezlerimiz aracılığı ile Altındağlı çocukları sporun pek çok dalı ile tanıştırıyor ve bu alanda yetişmelerini sağlıyoruz. " diye konuştu.


Ulubey stadı Eylül'de...