17 / 07 / 2024

Ulucami Osmangazi çehresi

Ulucami Osmangazi çehresi

Ulucami Caddesi’nde yürüttüğü zemin kaplama ve cephe yenileme işini tamamlayan Osmangazi Belediyesi, üst örtünün yenilenmesi için de vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Mustafa Dündar: Osmangazi’nin çehresi değişiyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yeşilova mahallesinde yapımı tamamlanan meydan, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Bursa'da Meydan Gazetesi köşe yazarı olan Ercan Akyıldız bugünkü köşe yazısında Bursa Osmangazi İlçesi'ndeki kentsel sorunları, projeleri, yatırımları ve kaçak yapılaşmayı anlattı. İşte Akyıldız'ın o yazısı...

Bursa Osmangazi'nin çehresi değişecek!

OSMANGAZİ'Yİ Türkiye'nin parlayan yıldızı yapabilmek için her alanda çalışmalar yürüten ve birbirinden önemli yatırımları hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, Ekim ayı içerisinde projelerini hayata geçirecek.

Osmangazi'nin vizyon projeleri Ekim'de hizmete girecek!

Osmangazi Belediyesi, kente vizyon kazandıracak yatırımlarını Ekim ayı içerisinde birer birer hizmete açacak. Sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi’nin çehresi değişecek.

Osmangazi'nin çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin, daha modern ve yaşanabilir bir şehir inşa etmek için başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarına vatandaşlarda destek veriyor.

Osmangazi Kent Meydanı'nın çehresi değişecek!

Osmangazi Belediyesinin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. oturumu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Osmangazi Ulucami Caddesi çehresi değişiyor!

Ulucami Caddesi’nde yürüttüğü zemin kaplama ve cephe yenileme işini tamamlayan Osmangazi Belediyesi, üst örtünün yenilenmesi için de vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek!

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek. Bursa'ya gelen Bulgaristan'ın Kırcaali kentinde görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları üç günlük program kapsamında Osmangazi'nin farklı bölgelerini gezerek yapılan yatırımları inceledi.

Yıldırım ve Osmangazi belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıklandı!

Mevcut yapı stokuyla kentsel dönüşümün tam ortasında yer alan Bursa'da, gecekondudan rezidansa doğru değişim için Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıkladı...

Osmangazi'de meydan için bir adım daha!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi'de istasyona vize çıktı!

Bursa Osmangazi'de istasyona vize çıktı. Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un benzin istasyonu yapmak üzere satın aldığı arazideki imar değişikliğine itirazları reddetti ve de yapılan değişikliği onayladı.

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri!

Bursa İli Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilen Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar çıkıyor. Centrum Yunuseli projesi teslimlerinin 2016 yılı Mart ayının 15'inde yapılacağı planlanıyor.

Ulucami Osmangazi çehresi Haberi

Ulucami Osmangazi çehresi

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üst örtü çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çarşının yeni bir kimlik kazanacağını söyledi. Ulucami Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi ile ilgili ciddi çalışmalar yapıyor. Ulucami Caddesi üzerinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı da etap etap bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çarşının en hareketli bölgesi olan Ulucami Caddesi’ndeki zemin kaplama ve cephe yenileme çalışmalarını tamamladık. Esnafımız çalışmalardan dolayı bazı sıkıntılar yaşadı ancak ortaya çıkan görüntü onları da memnun etti. Çalışmalar süresince bizlere verdiği desteklerden dolayı esnafımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.



Zemin kaplama ve cephe yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ara vermeden üst örtü çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Üst örtü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşının tarihi...