07 / 07 / 2024

Uludağ Dağcılık Kulübü Başkanı İsmet Şentürk

Uludağ Dağcılık Kulübü Başkanı İsmet Şentürk

Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) Başkanı İsmet Şentürk, bir çok yaylayı içinde barındıran eşsiz güzellikteki Domaniç ve Dodurga arasındaki coğrafyanın acilen ilgili kurumlarca Milli Park olarak tescil edilip korumaya alınması gerektiğini söyledi...

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

İkinci el alışverişinde büyük dolandırıcılık! Online alışverişte bu hileye dikkat edin!

Ülkemizde her geçen gün giderek artan ikinci el sektöründe dolandırıcılık vakaları da artış göstermekte. İşte detaylar...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

İstanbul'da 9 villa kiralayıp dolandırıcılık yapan çete yakalandı!

Çin’den İstanbul’a gelip 9 villa kiralayan bir çetenin, o evleri adeta dolandırıcılık kampına dönüştürdüğü ortaya çıktı...

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürkan tarafından kuruldu.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Uludağ Dağcılık Kulübü Başkanı İsmet Şentürk Haberi

Uludağ Dağcılık Kulübü Başkanı İsmet Şentürk


Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) Başkanı İsmet Şentürk, Osmanlı imparatorluğunun kurucularının yaylak olarak kullandıkları bir çok yaylayı da içinde barındıran eşsiz güzellikteki Domaniç ve Dodurga arasındaki coğrafyanın acilen ilgili kurumlarca Milli Park olarak tescil edilip korumaya alınması gerektiğini söyledi.


Şentürk, yaptığı açıklamada, dernek üyeleri ile birlikte, 2 gece 3 gün süren bir yürüyüşle Kütahya Domaniç Kocayayla'dan başlayarak, Bilecik Bozüyük'e bağlı Dodurga'ya kadar 50 kilometrelik parkurda kamplı yürüyüş yaptıklarını belirtti. Bölge, kayın, kızılçam, köknar, karaçam başta olmak üzere ülkenin en kaliteli orman yapısına sahip olduğunu anlatan İsmet Şentürk, “Geyik, ayı ve kurt gibi yabani hayatın son yıllarda artış gösterdiği, bölgede yaşayanlar tarafından izlenmektedir. Bölgenin tarihi önemi de dikkate alınırsa, Osmanlı imparatorluğunun kurucularının yaylak olarak kullandıkları birçok yaylayı da içinde barındıran eşsiz güzellikteki...