18 / 05 / 2024

Uludağ Mimarlık

Uludağ Mimarlık

Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Orhan Uludağ Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Uludağ tarafından kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Uludağ Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ndeki Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina yapacak. Başkan Altepe, üniversitenin şehrin gelişimine daha fazla katkı sağlaması için gereken desteğin vereceğini belirtti.

Mimarlık öğrencilerinin restorasyon projeleri sergileniyor!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde 20014-2015 döneminde mezun olan öğrenciler, koruma restorasyon dersinde yaptıkları bitirme projelerini Rektörlük Sanat Galerisi'nde sergiledi.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık öğrencileri rozetini taktı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 1. sınıf öğrencilerini bölümü sevdirmek ve mesleğe özendirmek amacıyla ‘Rozet Takma Töreni’ gerçekleştirildi.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ne yeni bina!

Eğitimin her zaman yanında olan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde yer alan Mimarlık Fakültesi’ne yeni ve modern bir bina kazandırılması için devreye girdi.

Çatıder 2014 yılında 894 Mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

ÇATIDER'in 2014 yılında düzenlediği son üç eğitime İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 240, Uludağ Üniversitesi'nde 90 ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 60 Mimarlık Fakültesi öğrencisi katıldı.

Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Orhan Uludağ Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Uludağ Mimarlık Haberi

Uludağ Mimarlık

Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Orhan Uludağ Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri.


Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bahçelievler, Sanayi Caddesi, No:44 Nish İstanbul C Blok,...