01 / 05 / 2024

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.



Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1-Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Şirket yurt içinde yurt dışında her türlü resmi özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya dışında özel kurum ve kuruluşlar tarafında kapalı zarf açık artırma usulü her türlü yapının her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve yapmak. 4-Her türlü villa inşaatını yapmak yaptırmak. 5-Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlerini yapmak 6-Her türlü dekorasyon işlerini yapmak 7-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak. 8-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek proje ve uygulamalarını yapmak. 9-Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanı ile ilgili mimarlık mühendislik hizmetleri ile ilgili proje oluşturmak ve konu ile ilgili araştırmalar yapmak. 10-Şirket konusu ile ilgili her türlü dengeleme hesaplama yazım ve çizim işleri yapar 11-Her türlü nalburiye işleri yapmak 12-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ,arsa arazi alabilir internetten pazarlamasını yapıp satışını gerçekleştirebilir veya kiraya verebilir. 13-Şirket konusu ile ilgili emlak komisyonculuğu yapabilir. 14-Şirket her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapabilir. 15-Şirket her türlü binek ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz, taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımını satımını, dağıtımını, ithalat ve ihracatını yapabilir. 16- Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek. 17- Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 18- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları kiralar, kiraya verir.
 


Geri Dön